Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve publiskojusi Steam Deck konsolē visvairāk spēlēto spēļu topu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Valve publiskojis īpašu videospēļu topu, kurā atzīmētas 100 populārākās spēļu konsoles Steam Deck spēles.

    Jauno topu ir iespējams pārskatīt gan par iepriekšējo nedēļu, mēnesi vai gadu, un tas tiek atjaunots katru dienu. Šis tops kaut kādā mērā var likties maznozīmīgs, ja zini, ko vēlies spēlēt, tomēr daļai interesentu tas noteikti kalpos par vadmotīvu jaunu spēļu izmēģināšanai. Tikmēr pašiem izstrādātājiem tas atkal var nest papildu ieņēmumus un atpazīstamību.

    Reklāma

    Valve gadījumā šis tops nav veidots balstoties tikai uz sausiem aktuālo spēlētāju skaitļiem, bet vērā tiek ņemta arī interese par spēli. Pēc pieejamā skaidrojuma ar to tiek saprast spēles popularitāte īsākā laika nogrieznī. Piemēram, videospēle “Hades II” ir pieejama aptuveni mēnesi, bet tā iepriekšējā mēneša topā jau ieņem trešo vietu.

    Tikmēr šobrīd aktuālākā un populārākā spēle ir “Elden Ring”, kurai seko “Stardew Valley” un “Balatro”. Apskatot pēdējā gada aktivitāti, tad pirmajā vietā gan atrodas “Baldur’s Gate 3”, bet otrajā joprojām “Elden Ring”, kas ir absolūta Steam Deck veiksminiece. Tāpat redzams, ka Topā dominē ļoti dažādas spēles, un tajā var atrast arī ļoti lielus vārdus, kā “GTA V”, “Diablo IV” un “Cyberpunk 2077“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Anatolijs
    02.07.2024 06:36

    Amm kur tad pats saraksts vai vismaz links uz to ?

    Kursors.lv
    02.07.2024 07:29
    Reply to  Anatolijs

    Kā kur? Pirmā saite rakstā.

    Reklāma