Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitch” vairāk nekā 30 valstīs paaugstina abonementa cenas

    Jaunākie raksti

    “Amazon” piederošā tiešsaistes straumēšanas platforma “Twitch” ziņu virsrakstos pēdējā laikā nav parādījusies pārāk pozitīvā noskaņā. Piemēram, servisa darbība pārtraukta atsevišķās valstīs, no darba atbrīvoti vairāk nekā 500 strādājošie u.c. ne visai glaimojošas lietas. Papildinot tās, “Twitch” paziņojusi, ka līdz pat par 43% paaugstinās pirmā līmeņa abonementa cenu vairāk nekā 30 valstīs.

    Savā oficiālajā kontā vietnē “X” straumēšanas platforma informējusi, ka sākot ar 11. jūliju paaugstinās abonementa un virtuālo dāvanu cenas vairākos nekā 30 valstīs, piemēram, Jaunzēlandē, ASV, daudzviet Eiropā. “Twitch” šo lēmumu pamato ar vēlmi palielināt straumētāju ieņēmumus un padarīt straumēšanu ilgtspējīgāku.

    Reklāma

    Šobrīd “Twitch” nav detalizētāk informējusi, kuras valstis tieši skars cenu pieaugums, tikai dalījusies ar piemēriem. Lielākās cenu izmaiņas no dažām pieminētajām valstīm skars Slovākiju, kur abonementa maksa pieaugs no 3,49 uz 4,99 eiro, jeb +43%. Savukārt, piemēram, Vācijā maksa pieaugs par vienu eiro – no 3,99 uz 4,99 eiro. ASV “Twitch” abonementa cena pieaugs par vienu dolāru – no 4,99 uz 5,99 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma