Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Music lietotne mēģinās atrast dziesmu pēc mūsu dungošanas

    Jaunākie raksti

    YouTube Music lietotne visiem Android platformas lietotājam tagad ļauj atpazīt dziesmas, tās iedungojot telefona mikrofonā. Papildu tam būs iespējams izmantot svilpošanu, dziedāšanu vai dziesmas spēlēšanu.

    Šis risinājums ir alternatīva tam, ko piedāvā Shazam, taču YouTube mēģina izcelties ar to, ka dziesmu ir iespējams iedungot. Lai zinātu, vai jums jau ir pieejama šī iespēja, jāskatās, lietotnes augšējā labajā stūrī un jāmeklē skaņas viļņu ikona. To tikai nepieciešams nospiest, un YouTube Music lietotne sāks jūsos klausīties.

    ReklāmaAdvertisement

    Kā liecina pirmie testi, tad atpazīšana ir pietiekami laba. Protams, šeit ļoti noteicošs ir dungošanas faktors, jo tai ir jābūt pietiekami precīzai, kā arī ne vienmēr pēc pāris sekunžu melodijas dungošanas ir tik viegli pateikt, kas ir konkrētā dziesma. Kā arī novērojumi liecina, ka YouTube Music atpazīšana ir pietiekami ātra, pārspējot pat Shazam.

    Pagaidām šāda dungošanas atpazīšana ir pieejama vienīgi Android darbinātajos viedtālruņos, tomēr līdzīga funkcionalitāte tiek testēta iOS vidē. Taču Apple noteikti vēlēsies pieturēties pie Shazam izmantošanas, kas jau vairākus gadus ir viņu īpašums un ticis integrēts iOS operētājsistēmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    27.05.2024 11:52

    Bet google jau to dara gadiem. Šis ir tikai google meklētāja dungošanas funkcija iekļaušana Youtube aplikācijā.

    Krotow
    27.05.2024 15:54
    Reply to  REALAIS

    Interesanti ka viņi iedomājas nodungot kādu tehno vai death metal gabalu :P

    Reklāma