Web Analytics
More
    Reklāma

    Shazam lietotnē tagad var saņemt informāciju arī par koncertiem

    Jaunākie raksti

    Apple paziņojis par jaunu funkcionalitāti Shazam lietotnē, kas lietotājiem atrādīs informāciju par tuvumā esošajiem koncertiem, kas balstīti uz meklējumu vēsturi.

    Jaunā iespēja sauksies Concerts, kas kopumā paskaidro tās mērķi. Shazam papildinās savu lietotni ar noderīgu informāciju par koncertiem, kas varētu būt saistīti ar lietotāja gaumi. Piemēram, balstoties uz pēdējo meklēto un atrasto dziesmu. Latvijā gan šis neizskatās pārāk noderīgi, jo apskatot savu meklējumu vēsturi, Rīgā man nepiedāvāja nevienu koncertu.

    Reklāma

    Tas nozīmē, ka Shazam izmanto konkrētās vietas lokāciju, bet lielākajās pasaules pilsētās, kur notiek aktīva koncertu dzīve, tas noderēs tīri labi. Lietotne būs spējīga ziņot un atgādināt par gaidāmajiem koncertiem, kā arī sniegs informāciju par biļešu iegādes iespējām. Papildu tam būs pieejams ekskluzīvs saturs, kas saistīts ar izpildītāju koncertiem.

    Līdzīgu funkcionalitāti jau piedāvā tādas lietotnes, kā Bandsintown un Songkick. Reizē ar šo Shazam uzlabojumu, redzams, ka Apple vairāk izceļ informāciju par dažādiem koncertiem, kad tiek izmantota Spotlight meklēšanas iespēja. Concerts funkcionalitāte jau ir pieejama iOS platformā, bet Android sekos vēlāk.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma