Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” varēs ar mākslīgo intelektu ģenerēt profila attēlus

    Jaunākie raksti

    “Meta” aktīvi ienes mākslīgā intelekta (MI) iespējas savās platformās. Pakāpeniski, bet mērķtiecīgi tas tiek darīts arī “WhatsApp“, kas drīzumā varētu saņemt vēl kādas svaigas MI funkcionalitātes. Ziņots, ka lietotāji, iespējams, ar mākslīgā intelekta palīdzību varēs uzģenerēt savu profila bildi.

    “WABetaInfo” informē, ka jaunākajā “WhatsApp” beta versijā 2.24.11.17 tiek strādāts pie jaunas funkcijas, kas ir solis tālāk MI ģenerētām uzlīmēm – MI radīti profila attēli. Jaunā iespēja varētu parādīties profila attēla iestatījumu sadaļā pie rediģēšanas vai arī tai varētu tikt atvēlēta atsevišķa sadaļa. Pēc būtības MI profila bilžu rīks darbosies līdzīgi kā MI uzlīmju ģenerētājs. Lietotājam jāapraksta vēlamais attēls, un MI to uzģenerēs.

    ReklāmaAdvertisement

    Pagaidām nav īsti skaidrs, kādu mākslīgā intelekta modeli “WhatsApp” izmantos jaunās funkcijas darbināšanai. Taču, visticamāk, tas varētu būt “Meta AI”. Šobrīd gan arī vēl nav zināms, kad jaunais rīks nonāks pie lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    24.05.2024 19:22

    :))) kādi loši strādā META – vai tad tiem neviens nevar pateikt, ka sen jau ir opcija telefonos uztaisīt pašbildi:)))) Man liekas tāda opcija būtu bijusi noderīga pirms 15 gadiem, kad ne visos telefonos bija kameras…

    Gundars
    27.05.2024 00:22
    Reply to  Profs

    Bet mūsdienu cilvēks jau pat pašbildi uztaisīt vairāk nespēj

    Reklāma