Web Analytics
More
    Reklāma

    WESS Motors Berģi atzīts par vienu no labākajiem Toyota mazumtirgotājiem Eiropā

    Jaunākie raksti

    WESS Motors Berģi ir saņēmis Toyota apbalvojumu “Ichiban 2024 – Labākais mazumtirgotājs pilsētā” par izcilu klientu pieredzes nodrošināšanu un apņēmību būt labākajam reģionā.

    Japāņu valodā “Ichiban” nozīmē “pirmais” jeb “numur viens”. Šis vārds dots arī prestižajam auto nozares apbalvojumam, ko Toyota Motor Europe (TME) katru gadu piešķir tikai dažiem mazumtirgotājiem. Ichiban balvas saņemšana ir liels gods, un par to katru gadu sacenšas vairāk nekā 2500 Toyota mazumtirgotāju visā Eiropā. Katrs Ichiban mazumtirgotājs demonstrē unikālu pieeju un apņēmību kļūt par “Labāko mazumtirgotāju pilsētā”. Šogad kāroto apbalvojumu ieguva 50 mazumtirgotāji no 30 Eiropas valstīm. Latvijā tas tika piešķirts WESS Motors Berģi. Uzņēmums Ichiban balvu ir saņēmis jau iepriekš ‌– 2016., 2018., 2019. un 2022. gadā.

    Reklāma

    Šī balva ir apliecinājums ne tikai labiem pārdošanas rezultātiem, bet arī uzņēmuma centieniem veicināt pozitīvu klientu pieredzi, celt ilgtspējības pievienoto vērtību un ieguldīt sabiedrībā, īpaši izceļot uzņēmuma darbā aktīvi iesaistītos un motivētos darbiniekus. Balva ir pateicība labākajam mazumtirgotājam pilsētā vai – mūsu gadījumā – valstī.

    Mika Elojervi, Toyota Baltic prezidents: “”Ichiban – Labākais mazumtirgotājs pilsētā” ir augstākā atzinība, ko Toyota Eiropas organizācijā var saņemt autorizēts mazumtirgotājs. Tā ir balva mazumtirgotājam, kuram ir visaktīvākie un visvairāk motivētie darbinieki, kurš vislabāk rūpējas par klientiem, iegulda vietējā sabiedrībā un spēj transformēt savu biznesu atbilstoši mainīgajām klientu vajadzībām.”

    Aleksejs Radionovs, Wess Motors Berģi: “Esmu patiesi gandarīts, ka esam saņēmuši “Ichiban 2024” balvu! Tas ir augstākais novērtējums visas WESS Motors Toyota Berģi komandas darbam, ik dienas nodrošinot vislabāko klientu apkalpošanu un piedāvājot augstākās kvalitātes produktus. Mēs lepojamies ar to, ka esam daļa Toyota kopienas, un esam pateicīgi mūsu klientiem par uzticību un atbalstu. Šī balva ir lieliska motivācija turpināt augt un attīstīties, lai sniegtu klientiem arvien labāku servisu. Kopš pēdējās Ichiban balvas saņemšanas esam ievērojami pilnveidojuši savu autocentru. Esam ieviesuši jaunas tehnoloģijas un uzlabojuši klientu apkalpošanas kvalitāti. Mēs esam pārliecināti, ka “Ichiban 2024″ balvas iegūšana nav vienreizējs notikums, bet gan kārtējais solis jauna kvalitātes līmeņa sasniegšanai mūsu uzņēmumā.”

    “Ichiban 2024” apbalvošanas ceremonija notiks Parīzē 2024. gada jūlijā un dos iespēju piedzīvot arī olimpisko spēļu atklāšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    11.04.2024 13:16

    Apsveicu komandu, esmu Jūsu klients jau 30+ gadus, lai ari veicas tā turpināt!

    Reklāma