Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Ķīnā var nākties sadarboties ar Baidu, lai piedāvātu MI funkcijas savos produktos

    Jaunākie raksti

    Mēs jau iepriekš rakstījām, ka Apple apsver sadarbību ar Google, lai savos šī gada produktos ieviestu šobrīd tik modīgās un pieprasītās mākslīgā intelekta funkcijas. Tas nav Apple pamatbizness un šādu funkciju darbināšanai nepieciešama tāda infrastruktūra, kādas Apple gluži vienkārši nav un kādu laiku vēl nebūs.

    Wall Street Journal vēsta, ka Apple ir veikusi pārrunas arī ar ķīniešu uzņēmumu Baidu, lai licencētu tā izstrādātās mākslīgā intelekta funkcijas izmantošanai Ķīna. Šajā valstī likums nosaka, ka jāizmanto tādi mākslīgā intelekta modeļi, kas ir licencēti un Google Gemini risinājums tāds nav. Savukārt, pašu ķīniešu veidotie risinājumi ir spējuši iegūt nepieciešamās licences. Kāds pārsteigums.

    Jāgaida šīs vasaras sākumā notiekošā Apple WWDC izstrādātājiem veltītā konference, kurā uzņēmums izziņos iOS 18 operētājsistēmas versiju un tad pavisam noteikti ir jābūt skaidrībai par mākslīgā intelekta funkcijām, kas tiks iekļautas un būs pieejamas ne tikai gala lietotājiem, bet arī izstrādātājiem.

    Avots9To5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    25.03.2024 13:12

    Baidu, baida visus ar savu Baidu. Ka pat apple sabijas un Baidu nokodas.

    gunarros
    25.03.2024 14:50

    Interesanti, cik attīstītas ir mākslīgā intelekta spiegošanas spējas? ASV nākotnē var nākties aizliegt Apple produkciju vai arī atcelt aizliegumu Huawei.

    Reklāma