Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone 17 saņems izturīgāku un mazāk atstarojošu displeju

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka 2025. gadā izlaistie iPhone 17 modeļi saņems mazāk atstarojošu un vēl izturīgāku ekrānu nekā līdz šim.

    2020. gadā, kad tika izlaists iPhone 12 modelis, Apple prezentēja jaunu tehnoloģiju, kas telefona ekrānu padara izturīgāku. Tas tika nosaukts par Ceramic Shield, norādot uz keramikas piejaukumu stikla izveidē, padarot to četras reizes izturīgāku pret triecieniem. Kā arī dēvējot to par izturīgāko viedtālruņa ekrāna stiklu tirgū.

    Realitātē gan izrādījās, ka izturība tiešām palielinās, tomēr pats stikls palicis mīkstāks un tajā ir vieglāk ievilkt švīkas. Jaunā tehnoloģija paredz, ka stikls saņems ļoti cietu pārklājumu, kas gan samazinās atstarošanos, gan nodrošinās vēl lielāku izturību pret skrāpējumiem. Speciālais pārklājums jau nodots ekrānu ražotājiem Ķīnā, tomēr jaunie ekrāni gaidāmi vien ar iPhone 17 modeli.

    Iespējams, ka šī ir tā pati tehnoloģija, kas jau pieejama Samsung Galaxy S24 tālruņos, kas aprīkoti ar Gorilla Glass Armor ekrāna paneli. Tas samazina atstarošanos par 75%, salīdzinot ar klasisku stiklu, un ir noturīgs pret maziem skrāpējumiem. Iespējams, ka Apple izmantos līdzīgu tehnoloģiju, bet to nosaucis citā vārdā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Klāvs
    21.03.2024 10:37

    Kur tad iPhone 16 paliks?

    TimsKūka
    21.03.2024 13:00
    Reply to  Klāvs

    Tas būs priekš tiem kam 11 Iphonā beigsies atjauninājumi vai būs sasituši savu 7 Iphone

    azad
    21.03.2024 10:49

    Varētu arī labākas izšķirtspējas, labāku atsuacību un kvalitāti ekrānam.

    Rikikī
    21.03.2024 17:09

    pag, sanāk, ka Apple šoreiz skrien pakaļ Samsungam? Jo Samsungam jau ir šī tehnoloģija. Sanāk, ka Apple tad tagad būs nevis 5 gadus iepakaļ, bet kādus 2-3. Lēnītēm tuvojas Samsungam. Good for them!

    Reklāma