Web Analytics
More
    Reklāma

    Sems Altmens atgriežas “OpenAI” valdē

    Jaunākie raksti

    Pagājuši gandrīz četri mēneši pēc tam, kad “OpenAI” valde atbrīvoja un pēc tam tūlītēji atkal atjaunoja amatā uzņēmuma izpilddirektoru Semu Altmenu. Lai gan novembrī viņš jau pilntiesīgi darbojas šajā amatā pagaidu valde pārraudzīja viņa atgriešanos un turpmāko izmeklēšanu par viņa rīcību. Tad nu tagad Altmens pierādījis, ka viņam var uzticēties, tāpēc viņš atjaunots arī “OpenAI” valdē.

    “OpenAI” informējis, ka izmeklēšana pret Altmenu ir izbeigta. Vēl viens jaunums ir tāds, ka uzņēmuma valdē tagad pievienojušies vēl trīs jauni locekļi: “Instacart” izpilddirektors un bijušais “Meta” izpilddirektors Fidji Simo, bijušais “Sony” vadītājs Nikolaju Seligmenu un bijusī Bila un Melindas Geitsu fonda izpilddirektore Dr. Sjū Desmonda-Helmana. Tāpat “OpenAI” valdē joprojām darbojas “Salesforce” līdzdirektors Brets Teilors, ekonomists Lerijs Samerss un “OpenAI” līdzdibinātājs Gregs Brokmens.

    Reklāma

    Jāatgādina, ka 17. novembrī “OpenAI” valde, kura lēmua, ka no darba jāatlaiž izpilddirektors Sems Altmens, jo viņš nav bijis “konsekventi atklāts saziņā ar valdi, kavējot tās spēju pildīt savus pienākumus”. Līdz ar to valdei vairs nebija pārliecības par viņa spēju turpināt vadīt “OpenAI”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma