Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ļaus ērtāk pārnest datus no iPhone uz Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Eiropas Savienības Digitālo tirgu likums ir stājies spēkā un jau varam novērot pozitīvas pārmaiņas. Apple tagad Eiropā lietotajām ierīcēm piedāvās iespēju uzstādīt lietotnes no citiem trešo pušu uzturētiem lietotņu veikaliem un piedāvās ērtāku iespēju pārnest datus no iPhone uz citām ierīcēm, piemēram, Android telefoniem.

    Apple publiskotajā “Apple’s Non-Confidential Summary of DMA Compliance Report” stāsta par izmaiņām, kas skars tās ierīces un pakalpojumus, lai tie atbilstu jaunajai ES likumdošanai. Viena no izmaiņām ir solījums uzlabot datu pārnešanas iespējas no iOS ierīcēm uz citiem telefoniem.

    Paredzams, ka Apple izstrādātais tehniskais risinājums citu operētājsistēmu (piemēram, Google) izstrādātājiem būs pieejams 2025. gada nogalē un tas ļaus izstrādāt rīkus ērtākai datu pārnešanai.

    Šobrīd Apple piedāvā tikai “Move to iOS” lietotni, kas ir pieejama Google Play lietotņu veikalā un palīdzēs pārnest ziņojumu, kontaktu, kalendāra ierakstu u.c. datus. Līdzīgu lietotni, bet tikai otrā virzienā vērstu, piedāvā arī Google un to sauc par “Switch to Android“. Abas lietotnes piedāvā līdzīgu funkcionalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    09.03.2024 14:40

    un no kura iOS’a tas būs ‘megailgtspējīgā’ kompānija? no kāda 15-tā, kuru jūs “joprojām atbalstat”? iAitas takš tagad blēs par megainovāciju pret Androīdu, kurš neko. strādā, migrē, viss ok, bet neko nereklamē.

    KaliLinuxUser
    09.03.2024 15:11

    Būsim godīgi, realitātē šī ir praktiski nevajadzīga aplikācija. Tik maz ir lietotāju, kuri migrē virzienā no ābola uz Android, ka tam pietiek ar esošajiem risinājumiem.

    digitalk
    09.03.2024 15:44
    Reply to  KaliLinuxUser

    migrē, ka nemetas. tas, ka platformu katrs parasti ir izvēlējies laicīgi, nenozīmē, ka domas un lietošanas paradumi nemainās. un tajā brīdī “praktiski nevajadzīgas aplikācijas” trūkums pārvēršas par PITA un kļūst par āboļheitu x2. tas, ka es uz tādiem klientiem varu nopelnīt sīceni, nenozīmē, ka apps, kurš ideālā strādātu no kāda 12-tā iOS, nav vajadzīgs.

    Normunds
    10.03.2024 19:18

    Oho, laikam jau “zirgābols” sāk saprast, ka viņu eksperementālās elektroniskās ierīces ir nedrošas un neefektīvas un sāk neuzkrītošu migrāciju uz viedtālruņiem , planšetēm un datoriem.
    —-
    Pat roboti nelieto aifonus.

    Reklāma