Web Analytics
More
    Reklāma

    Renault redz lielu interesi par jauno Renault 5 – pasūtījumus vēlas veikt 50 tūkstoši cilvēku

    Jaunākie raksti

    Francūžu autoražotājs Renault, iespējams, trāpījis desmitniekā ar savu jauno Renault 5 elektrisko hečbeku – ražotājs ziņo, ka interesi par pasūtījuma veikšanu izrādījuši aptuveni 50 tūkstoši cilvēku, turklāt tas noticis īsā laikā, jo mašīna tikai pagājušonedēļ oficiāli debitēja Ženēvas autoizstādē.

    Mašīna pie klientiem sāks ierasties rudenī, ap septembri vai oktobri, bet maijā tiks atvērta auto pasūtīšana. Sākumcena Eiropā ir no 25 tūkstošiem eiro. Šis ir pirmais Renault kompaktklases elektroauto kopš tirgū nonāca Renault Zoe un ražotājs ar šo modeli saista pietiekami lielas cerības. Tiek prognozēts, ka daļa no pasūtītājiem varētu būt uzņēmumi, kas veido savus autoparkus – tie varētu sastādīt pat 40% no Renault 5 pasūtījumiem.

    Renault vadība vēlas, lai Zoe pircēji paliktu uzticīgi zīmolam un pārsēstos tieši uz Renault 5. Tāpat francūži neuzskata, ka šis auto konkurē ar citu francūžu produktu Renault Clio, kas ir viens no populārākajiem un veiksmīgākajiem Renault modeļiem. Abi auto ir līdzīgā izmērā, tomēr Renault domā, ka tie uzrunās dažādas klientu grupas. Plašāku tehnisko informāciju par jauno modeli var lasīt šeit

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma