Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo oficiāli atgriezīsies Eiropas tirgū

    Jaunākie raksti

    Barselonā notikušajā MWC konferencē uzņēmums Oppo paziņojis, ka oficiāli atgriezīsies Eiropas tirgū, noslēdzot sadarbību ar mobilo sakaru uzņēmumu Telefónica.

    Pirms vairākiem gadiem Oppo nācās iziet no Eiropas tirgus, jo nebija sakārtots 5G patentu jautājums ar Nokia, tomēr abiem uzņēmumiem ir atradies rast kopsaucēju, sniedzot iespēju Oppo atgriezties mūsu pasaules daļā. Pagaidām Oppo ir noslēdzis trīs gadu sadarbību ar mobilo sakaru uzņēmumu Telefónica, kas darbojas gan pasaulē, gan arī Eiropā.

    Reklāma

    Pēc Oppo teiktā, zīmols atgriezīsies tieši tajās Eiropas valstīs, kurās to varēja iegādāties pirms aizlieguma. Oppo ir trešais zīmols no BBK Electronics grupas, kuram atļauta tirdzniecība Eiropā, sekojot OnePlus un Vivo. Vienīgais ierobežojums ir tas, ka nebūs iespējams iegādāties jau esošos produktus, bet uzņēmums Eiropā atgriezīsies ar Find X8 un jaunākiem viedtālruņu modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    01.03.2024 12:18

    Atliktu tikai izlaist norm sabalansētu tel ar 7000mAh bateriju + nodrošināt updeitus, un es teiktu – shut up and take my money

    Biteme
    01.03.2024 13:00
    Reply to  rudzu rikas

    7000 ir maz 🤔 vismaz 9000, bet labāk jau 10000

    Reklāma