Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” izlaidīs arī “Gemini Business” un “Gemini Enterprise” abonementa plānus

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām dienām “Google” informēja, ka izlaidīs nākamās paaudzes “Gemini” mākslīgā intelekta (MI) modeli “Gemini 1.5 Pro“, kas var apstrādāt krietni lielāku informācijas apjomu, izmantojot ievērojami mazāku skaitļošanas jaudu. Taču tas nav viss. Kompānija paziņojusi, ka 21. februārī izlaidīs divus “Gemini” abonementa plānus “Gemini Business” un “Gemini Enterprise”, kas domāti “Google Workspace” klientiem.

    Jaunie abonementa plāni šķietami aizstās MI funkciju abonēšanas pakalpojumu “Duet AI”, kas līdz šim bija pieejams “Workspace” klientiem. Būtiski, ka šie plāni nodrošinās “Google Workspace” klientiem piekļuvi vienam no kompānijas spējīgākajiem Ml modeļiem, “Gemini Ultra 1.0” un “uzņēmuma līmeņa datu aizsardzību”. Tas nozīmē, ka, piemēram, darbinieku sarunas netiks izmantotas, lai apmācītu “Gemini” MI modeļus.

    Reklāma

    “Gemini Business” un “Enterprise” plāni lietotājiem nodrošinās piekļuvi tādām funkcijām kā palīdzība rakstīt, organizēt, vizualizēt, kā arī sniegs papildus MI iespējas pakalpojumos “Gmail”, “Docs”, “Sheets”, “Slides”, “Drive”, “Chat” un “Meet”. Tiesa, pagaidām nav skaidrs, kā tieši atšķirsies “Gemini Business” un “Enterprise” plāni, par ko “Google”, visticamāk, plašāk informēs, kad tie būs oficiāli izlaisti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma