Web Analytics
More
    Reklāma

    Džo Rogans atjaunojis līgumu ar “Spotify” un tagad varēs izplatīt savu saturu arī citās podkāstu platformās

    Jaunākie raksti

    Ziņots, ka “Spotify” atjaunojis līguma nosacījumus ar slaveno un visai skandalozo podkāstu zvaigzni Džo Roganu. Līgums, kura vērtība sasniedz līdz 250 miljonus ASV dolāru, ietver nosacījumu, ka Rogana raidieraksts “The Joe Rogan Experience” tagad vairs nebūs pieejams ekskluzīvi tikai “Spotify”, bet to varēs noklausīties arī “Apple Podcasts”, “YouTube” un citās platformās.

    Par pašu vienošanos starp “Spotify” un Džo Roganu nekas daudz pagaidām nav zināms. Vien tas, ka līgums parakstīts uz vairākiem gadiem un tā vērtība, pēc “The Wall Street Journal” teiktā, sasniedz pat 250 miljonus dolāru. Jāpiezīmē, ka iepriekšējā darījuma vērtība starp abām pusēm sasniedza 100 līdz 200 miljonus dolāru.

    Reklāma

    Līdz šim Rogana podkāsti bija pieejami vienīgi “Spotify”, kas neliedza tiem kļūt par klausītākajiem raidierakstiem pasaulē. Agrāk arī “Spotify” piedāvāja virkni tikai šajā platformā klausāmu podkāstu, taču līdz ar jauno vienošanos ar Roganu uzņēmums vairs nepiedāvās nevienu ekskluzīvu podkāstu. Acīmredzot “Spotify” saprot, ka šī stratēģija nav bijusi īpaši veiksmīga un meklē citus ieņēmumu avotus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma