Web Analytics
More
    Reklāma

    Iepriekšējā ceturksnī strauji audzis “Threads” lietotāju skaits

    Jaunākie raksti

    Arī kompānija “Meta” šīs nedēļas ceturtdienā dalījās ar saviem iepriekšējā ceturkšņa rezultātiem, kas kopumā bijuši labāki par 2023. gada 3. ceturksni. To apstiprina arī uzņēmuma jaunākā projekta “Threads” lietotāju skaita visai straujais pieaugums. “Meta” atklājusi, ka lietotnes aktīvo lietotāju skaits pašreiz sasniedz 130 miljonus, kas ir par 30 miljoniem vairāk nekā 3. ceturksnī.

    “Threads” ir viens no daudzajiem jaunajiem projektiem, kas radušies pēc tam, kad 2022. gada oktobrī Īlons Masks iegādājās mikroblogošanas vietni “X”. Lietotne tikai piecus mēnešus pēc palaišanas – decembra vidū – kļuva pieejama Eiropā, kas arī lielākoties izskaidro tās straujo lietotāju skaita pieaugumu gada pēdējā ceturksnī.

    Reklāma

    Lejupielādētākās lietotnes 2023. gada decembrī. Avots: Appfigures

    “Meta” arī atklājusi, ka tās lietotnes: “Facebook”, “Instagram”, “Messenger”, “WhatsApp” un “Threads” gada pēdējā ceturksnī kopumā izmantoja teju 4 miljardi mēneša aktīvo lietotāju, kas ir mazliet vairāk nekā 2023. gada 3. ceturksnī.

    Runājot par kopējo situāciju finanšu jomā, “Meta” ieņēmumi 2023. gada 4. ceturksnī sasniedza 40,1 miljardu ASV dolāru, savukārt tīrā peļņa – 14 miljardus dolāru. Neskatoties uz vairāk nekā četru miljardu dolāru zaudējumiem, savu labāko ceturksni piedzīvojusi “Meta” virtuālās realitātes nodaļa “Reality Labs”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    SEOIT datu vākšana
    03.02.2024 20:54

    Kas var to pierādīt? Ir kādi fakti, kas apstiprina? Raksts, lai tikai noskaņotu “pareizo” sabiedrības viedokli par “pareizo” produkciju. Big corps pateicībā kursoram atmetīs dažus centiņus.

    Kursors.lv
    03.02.2024 21:04

    Marks to var pierādīt.

    Reklāma