Web Analytics
More
    Reklāma

    “Threads” sociālais tīkls beidzot ir oficiāli pieejams Eiropā

    Jaunākie raksti

    Piecus mēnešus pēc tam, kad tika izlaista ASV, “Meta” izstrādātā lietotne “Threads” beidzot pieejama arī Eiropā. Ziņots, ka sociālais tīkls ir izmantojams tīmekļa versijā, taču eiropiešiem grūtības varētu sagādāt tikšana pie “Threads” mobilās lietotnes “iOS” un “Android” ierīcēs.

    Vietne “Threads.net” nu ir aktīva Eiropā, taču “Threads” mobilā lietotne joprojām daudziem nav pieejama. Ja tomēr izdodas tai piekļūt, lietotājam tiek piedāvātas divas opcijas – izveidot kontu, izmantojot “Instagram” profilu, vai lietot “Threads” bez izveidota profila. Otrs variants ļauj skatīt “Threads” publicēto saturu, taču lietotājs pats nevarēs neko publicēt vai reaģēt uz citu lietotāju ierakstiem.

    Reklāma

    Man savā “iPhone” izdevās instalēt “Threads” un izveidoju kontu, izmantojot “Instagram” profilu. Nu ko, būs par vēl vienu sociālo tīklu vairāk.

    Jāatgādina, ka “Threads” izlaišanu Eiropā aizkavēja gaidāmais Eiropas Savienības Digitālo pakalpojumu likums, kas oficiāli stāsies spēkā 2024. gada pirmajā pusē. Likums paredz, ka “Meta” un dažiem citiem tehnoloģiju gigantiem jāievēro plaši tiesību akti, kuri nosaka to, ka tiešsaistes platformas ir juridiski atbildīgas par publicēto saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    14.12.2023 20:49

    Kam tas sociālais tīkls ir vajadzīgs:)

    Kursors.lv
    14.12.2023 20:52
    Reply to  Jānis

    Pamatā Markam Zakerbergam, lai nopelnītu vēl vairāk.

    Zemene
    14.12.2023 21:51

    Aha, sniegabumbas efekts.

    grh
    14.12.2023 23:14

    kā klājas tam mastodon tīklam, kuru tu mēģināji lietot? Nav līdzīgi kā LV ar ss.lv, kur viss, kas nav ss.lv, tas nav ne šis, ne tas?
    Iespējams LV twitteris ir tādā pašā pozīcijā.

    Kursors.lv
    14.12.2023 23:54
    Reply to  grh

    Nu, es neesmu vēl slēdzis mūsu Mastodon instanci, bet kopumā latviski rakstošo cilvēku šajā tīklā ir ļoti, ļoti maz. Principā daži simti no kuriem aktīvu ir vēl mazāk.

    Reklāma