Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādās pirmie Apple Vision Pro izpakošanas video

    Jaunākie raksti

    Šo piektdienas pie pircējiem nonāks Apple Vision Pro paplašinātās realitātes brilles, kuru pārdošanas apjomi varētu būt sasnieguši jau 200 000 vienību. Pāris dienas pirms tam tehnoloģiju jomas apskatnieki publicējuši pirmos video ar Vision Pro iepakojumu un saturu.

    Apple jau izsenis pazīstams ar to, ka domā par savu produktu iepakojumiem un pieredzi, kādu sniedz to izpakošana. To pašu var attiecināt uz Vision Pro brillēm. Pirmkārt, iepakojums ir pietiekami liels, salīdzinot ar pašas ierīces izmēriem. Protams, jāņem vērā, ka tai līdz nāk dažādi aksesuāri, kuri visi atrodas iepakojumā.

    Iegādājoties Apple paplašinātās realitātes brilles, iepakojumā atradīsiet:

    • Divus dažādus galvas apsējus – ar vienu lentu vai divām
    • Speciālu blīvējumu, kas nelaiž cauri gaismu
    • Divu biezumu spilventiņus, kas pieguls sejai
    • Īpašu Vision Pro briļļu priekšējo pārvalku
    • Tīrīšanas drānu
    • Ārējo akumulatoru
    • Uzlādes kabeli
    • Elektrības spraudni.

    Pašas brilles, protams, arī būs iekļautas. Tāpat iepakojumā atradīsies instrukcija par ierīces lietošanu. Šādu materiālu saņem ikviens jauns Apple produkts, un tas nav nekāds pārsteigums. Tomēr izskatās, ka lielajā iepakojumā šoreiz nav atadusies vieta Apple uzlīmēm, kuras parasti ir pieejamas. Uz kaut ko taču vajadzēja ietaupīt arī cenas ziņā.

    Speciālais briļļu pārvadāšanas apvalks jāiegādājas papildu par 199 USD. Pavisam drīz mums noteikti būs pieejami pirmie reālie lietošanas iespaidi par šo produktu. Taču vai un kad to ieraudzīsim mūsu platuma grādos, ziņu nav.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    31.01.2024 15:41

    Vakar kā reiz vienu tādu fiksi noskatījos, tur arī nāca līdzi speciālie stikliņi tiem, kam vajag brilles, bet tas cik sapratu jāpiesaka iepriekš. Tad tur ir smukas divas atsevišķas lēcas, kas ar magnētiņiem piestiprinās pie brillēm. Visumā jau nostrādāts viss līdz sīkākajai detaļai.

    KaliLinuxUser
    31.01.2024 19:25
    Reply to  Andris

    Meta Quest 3 arī var magnētiskās lēcas pasūtīt. Questam nav normāla galvas stiprinājuma komplektā, arī baterija jāpērk pašam. Pārvalku tam nevajag.

    Reklāma