Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” atjauno savus GPT modeļus – tie vairs nebūs tik slinki

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada nogalē “OpenAI” saņēma diezgan daudz sūdzību par to, ka tā lielais valodu modelis “GPT-4”, kas darbina “ChatGPT”, kļuvis slinkāks, paviršāks un neprognozējams. Lai uzlabotu lietotāju pieredzi, “OpenAI” šonedēļ paziņoja, ka atjauninājis lielo valodu modeli “GPT-4 Turbo”, kā arī nākamnedēļ sāks piedāvāt “GPT-3.5 Turbo” jauno versiju. Papildus tam uzņēmums samazinājis API piekļuves cenu.

    Savā paziņojumā “OpenAI” norādījis, ka atjauninātais “GPT-4 Turbo” modelis nebūs tik slinks – tas rūpīgāk veiks koda ģenerēšanu un kopumā tiks mazināts to gadījumu skaits, kad robots vienkārši nepabeidz uzdevumu. Uzņēmums uzsver, ka atjauninājums domāts tieši “GPT-4 Turbo” modelim, kas ir plašāk pieejamā “GPT-4” versija un apmācīta par laiku līdz 2023. gada aprīlim. “OpenAI” arī paziņoja, ka tuvāko mēnešu laikā tiks veikti citi “GPT-4 Turbo” atjauninājumi. Lietotājiem būs iespēja veidot miksētas uzvednes, kas ļaus, piemēram, ģenerēt attēlu, balstoties uz tekstu.

    Reklāma

    Uzņēmums arī informējis, ka nākamnedēļ izlaidīs “GPT-3.5 Turbo” jauno versiju. Tajā iekļauti vairāki uzlabojumi, tostarp lielāka precizitāte. “GPT-3.5 Turbo” ir modelis, ar kuru lielākā daļa cilvēku mijiedarbojas, izmantojot “ChatGPT”. Šobrīd tas arī kalpo kā sava veida nozares standarts un paraugs citiem MI modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma