Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple Podcasts” automātiski ģenerēs podkāstu transkriptus

    Jaunākie raksti

    Labas ziņas visiem tiem, kuri iecienījuši klausīties raidierakstus “Apple Podcasts” lietotnē. Pavisam drīz podkāstiem būs krietni vieglāk sekot līdzi, jo “Apple Podcasts” piedāvās ierakstu transkriptus. Lietotājiem arī būs iespēja meklēt transkriptos konkrētus vārdus un frāzes, kurām varēs pieskarties, lai tieši pārietu uz konkrēto epizodes vietu.

    Apple” informē, ka lietotājiem būs iespēja gan augšupielādēt savu ieraksta transkriptu, gan izvēlēties, ka to ģenerē “Apple” programmatūra. Uzņēmums arī norāda, ka podkāsta ierakstītājiem jāievēro nosacījumi, lai ieraksts tiktu pareizi atšifrēts. Piemēram, runātāju balsis nedrīkst pārklāties, kā arī nav vēlama pārāk skaļa fona mūzika.

    Reklāma


    Ja lietotājs vēlas, lai lietotne pati ģenerē ieraksta transkriptu, jāņem vērā, ka tas būs gatavs ne ātrāk kā 24 stundas pēc tā augšupielādes “Apple Podcasts”. Tāpat jāņem vērā, ka, jo garāks ieraksts, jo vairāk laika aizņems tā atšifrēšana. Savukārt, ja ir vēlme pievienot savu transkriptu, tam jābūt VTT vai SRT failam. Būtiski, ka lietotāji pēc vajadzības arī varēs rediģēt transkriptu.

    Jaunā transkriptu ģenerēšanas un pievienošanas funkcija “Apple Podcasts” lietotnē, visticamāk, būs pieejama līdz ar “iOS 17.4” operētājsistēmas versiju, kas tiks izlaista līdz martam. Atbalsts sākotnēji tiks nodrošināts podkāstiem angļu, vācu, spāņu un franču valodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma