Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” lietotāji ar MI palīdzību varēs ģenerēt dīvainas dziesmas

    Jaunākie raksti

    Video kopīgošanas lietotne “TikTok” ienirst arvien dziļāk mākslīgā intelekta jomā un izmēģina jaunu funkciju ar nosaukumu “AI Song”. Ar tās palīdzību lietotājiem būs iespēja ģenerēt dziesmas, izmantojot uzvednes un mākslīgo intelektu. Šobrīd “AI Song” ir eksperimentāla funkcija un pieejama vien noteiktam testētāju lokam.

    “TikTok” skaidro, ka jaunā iespēja domāta izklaidei, nevis hitu radīšanai, un gala rezultāts, visticamāk, būs “dīvains”. “AI Song” pamatā tiek izmantots lielais valodu modelis “Boom”, ar kura palīdzību var izveidot dziesmu tekstus, pamatojoties uz teksta uzvednēm. Pēc tam šie dziesmu teksti tiek apvienoti ar dziesmu no “TikTok” kataloga.

    Reklāma

    Norādīts, ka, ģenerējot dziesmu, lietotājs var izmantot jau dotās teksta uzvednes, piemēram, “jauns sākums”, “mīļošanās ar mājdzīvniekiem” utt. vai arī pielietot savas izdomātās uzvednes. Izmantojot “AI Song”, iespējams ģenerēt dziesmu dažādos mūzikas stilos, bet pastāv arī ierobežojumi. Piemēram, lietotājs šo funkciju nevar izmantot, lai kaitētu nepilngadīgajiem, izplatītu nepatiesu vai personisku informāciju, apmelotu citus , uzdotos par citiem.

    Līdzīgi kā ar jebkuru citu testa funkciju, nav zināms, kad un vai “AI Song” tiks piedāvāta plašākam lietotāju lokam. “TikTok” arī atzīmēja, ka vēlāk šīs funkcijas nosaukums var tikt mainīts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    22.01.2024 09:11

    Viedi cilveki nelieto TikTok, tapec nav ko brinities par tas autitorijas stulbumu un izstradataju to veicinasanu.

    Reklāma