Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” kļuvusi par pirmo ne-spēļu lietotni, kur lietotāji iztērējuši 10 miljardus dolāru

    Jaunākie raksti

    Īsās formas video kopīgošanas lietotne “TikTok” ir tikusi pie vēl viena sasnieguma. 2021. gadā tās aktīvo lietotāju skaits sasniedza apaļu 1 miljardu. Tagad “TikTok” kļuvusi par pirmo ne-spēļu lietotni, kurai izdevies no lietotājiem iekasēt kopumā 10 miljardus ASV dolāru.

    Pēc “data.ai” datiem var secināt, ka ir vien dažas lietotnes, kurām vispār izdevies gūt 10 miljardus dolāru lielus ieņēmumus no lietotājiem. Tā ir savulaik ļoti populārā spēle “Candy Crush Saga”, kur lietotāji kopumā iztērējuši 12 miljardus ASV dolāru. Līdzīgu summu izdevies iekasēt arī mobilo videospēļu “Honor of Kings”, “Monster Strike” un “Clash of Clans” izstrādātājiem.

    Reklāma

    Ziņojumā norādīts, ka 2023. gada sākumā “TikTok” lietotāju kopējie tēriņi šajā lietotnē sasniedza 6,2 miljardus dolāru. Taču šī gada laikā “TikTok” no lietotājiem iekasējis vēl 3,8 miljardus dolāru, kas ir par 15% vairāk nekā pērn. Līdz ar to sanāk, ka lietotāju tēriņi “TikTok” līdz šim sasnieguši 10 miljardus ASV dolāru. Tiesa, jāsaka, ka statistikā ir iekļauti dati no “App Store” un “Play Store”, nevis Ķīnas trešo pušu lietotņu veikaliem. Līdz ar to “TikTok” lietotāju kopējie tēriņi varētu būt vēl lielāki.

    Avots: data.ai.

    Noskaidrots, ka absolūti lielākā daļa naudas “TikTok” tiek tērēta par virtuālajām monētām, ko lietotāji dāvina satura veidotājiem. “Data.ai” atklāj, ka naudas tērēšanas ziņā aktīvākie bijuši lietotāji ASV, kā arī “iOS” lietotāji Ķīnā, kuru tēriņi veidojuši lielāko daļu jeb 30% no kopējā apjoma. Tāpat aktīvi naudas tērētāji bijuši lietotāji Saūda Arābijā, Vācijā, Lielbritānijā, Japānā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.12.2023 12:21

    Uzskatāmi parāda sabiedrības vidējo intelekta līmeni. Un diemžēl apstiprina aizdomas ka vēlēšanu tiesības nevar dot katram sētas muļķim.

    REALAIS
    12.12.2023 19:32
    Reply to  Krotow

    Uhh, cik negatīvs skats. Laiki iet, izklaides un laika pavadīšanas ieradumi mainās. Kādreiz skatījās TV, tagad skatās Youtube/Tiktok un citus zvērus. Un vidējais intelekta līmenis domā bija augstāks pirms gadiem 20? Es lieku, ka vidējie cipari nav mainījušies.

    Vizijs
    13.12.2023 15:53
    Reply to  Krotow

    Īpaši progresivajiem libtardiem

    Reklāma