Web Analytics
More
    Reklāma

    Zināmi viedtālruņi, kas jau nākamā gada sākumā saņems jauno HyperOS

    Jaunākie raksti

    Xiaomi vēl oktobrī izziņoja HyperOS, kas aizstās MIUI saskarni viedtālruņos. Pie HyperOS pirmie jau nākamā gada pirmajos mēnešos tiks pēdējie izlaistie Xiaomi, Redmi un Poco modeļi, kā arī Xiaomi 14 sērijas viedtālruņi uzreiz nāks ar HyperOS.

    Xiaomi aizstāj MIUI saskarni ar HyperOS

    Reklāma


    Eiropā HyperOS kā pirmie saņems Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S viedtālruņi un Xiaomi Pad 6. Poco arī paziņojis, ka HyperOS pavisam drīz nonāks Poco F5. Pēcāk sekošot arī citi Poco modeļi.

    Uzreiz būtu jānorāda, ka HyperOS būs ne tikai viedtālruņu skaskarne, tā būs pieejama arī citos Xiaomi izstrādājumos. Tiek vēstīts, ka HyperOS būs mugurkauls vairāk nekā 200 Xiaomi produktu kategorijām, kuru skaitā ir arī mājas sadzīves tehnika, mašīnas, pulksteņi u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    21.12.2023 07:16

    Pa diagonāli lasot, radās iespaids ka panda kavēja laiku, laizot sev olas.

    Compared to MIUI, HyperOS offers more vibrant and dynamic animations, making the overall user interface feel more lively and engaging. Despite Xiaomi’s claim that the new system is more powerful and smoother, MIUI 14 actually felt smoother and performed better in tests.

    Protams, ka ar laiku pievīlēs un būs labi, bet kāpēc to vispār saukt citā vārdā?

    Biteme
    21.12.2023 09:05
    Reply to  Biteme

    Ak jā, kur es to jau redzēju – ar miui 12 savulaik bija sacelta liela jezga un nekas būtisks tur nemainījās, tikai steigšus nācās izlaist 12.5 lai sasmeltu izlieto.

    Piem. tagad Xiamo ir uztaisījuši extended memory kas izmanto disku priekš RAM. Bet Android tak pats to māk darīt. Kāda jēga? Linuxā ir dažādi veidi kā paņemt atmiņu – daži izsaukumi ir ātrāki par citiem, atkarībā no izmantotajiem libiem. Xiaomi vispār nepiemin mehānismu un nepaskaidro, kāpēc viņu swaps būtu labāks par Android swapu. Nav redzētas arī atsauksmes, ka xiaomi swaps ļautu strādāt ātrāk – izskatās pēc psiholoģisks kruķa (palaistās aplikācijas it kā netiek izmestas no RAM, kas daudzus besī).

    Reklāma