Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi aizstāj MIUI saskarni ar HyperOS

    Jaunākie raksti

    Iepriekš jau par šo tika baumots, bet nu pavisam skaidri ir zināms, ka Xiaomi līdz ar Xiaomi 14 sērijas iznākšanu aizstās esošo MIUI saskarni ar Android bāzētu HyperOS, ko, iespējams, sarunas karstumā kādam gribētos nodēvēt par jaunu operētājsistēmu.

    HyperOS nonāks pie lietotājiem kopā ar Xiaomi 14 sērijas viedtālruņiem, turklāt jaunā saskarne būs pieejama uzreiz visā pasaulē. Xiaomi MIUI saskarni izmantoja 13 gadus.

    Reklāma


    Uzreiz būtu jānorāda, ka HyperOS būs ne tikai viedtālruņu skaskarne, tā būs pieejama arī citos Xiaomi izstrādājumos. Tiek vēstīts, ka HyperOS būs mugurkauls vairāk nekā 200 Xiaomi produktu kategorijām, kuru skaitā ir arī mājas sadzīves tehnika, mašīnas, pulksteņi u.c.

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda, ka Xiaomi 14 sērija varētu tikt izziņota 27. oktobrī, veikalos Ķīnā tā nonāktu 11. novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    krist2ps.lv
    18.10.2023 08:48

    “(…) iespējams, sarunas karstumā kādam gribētos nodēvēt par jaunu operētājsistēmu.”

    Tas, brīdī, ja kārtējo reizi nākas uz Google atjauninājumu gaidīt, ķīnieši paši pie lietām ķeras. Malači. Vispār brīnos un domāju, ka vispār šai visai Xiaomi līnijai jau sen nav kāda Android alternatīva izstrādāta, zinot jau tā naskos ķīniešus uz tehnoloģijām kopumā.

    Guntars K
    18.10.2023 09:20
    Reply to  krist2ps.lv

    Tik neaizmirsti sarunas karstumā, ka 90% ķīniešu ražojumiem nav nekāda sakara ar ķīniešu ķeršanos pie lietas un vispār ķīniešiem.

    Biteme
    18.10.2023 09:41

    Nez, vai hyperOS universālums būs drīzāk labi (no izstrādes un lietošanas viedokļa) vai drīzāk slikti (iespējams, pārāk smagnēja vai tik universāla, ka slikti piemērotami katrai atsevišķai iekārtai)?

    Tas pats Jānis
    19.10.2023 13:20

    Haha, nosaukums ņemts no vārda Hype – tā teikt, liela brēka, maza vilna. Jau MIUI aizlaida tualetē ar milzīgi ierīču daudzumu un MIUI aplikāciju aizstāšanu ar derdzīgajām Google alternatīvām un tagad taisīs kaut ko jaunu un tik pat derdzīgu? Laikam nevajag. Biju Xiaomi lietotājs kopš Mi 3 un Refmi Note LTE laikiem, bet jau kādu laiku ir pofig, kas ar šiem notiek..

    Bien Venidos
    22.10.2023 11:17

    Labāk hlaomi piedāvātu katru smartphonu divos variantos. Ar Miui/ vai to jauno Hyper, un ar tīru AOSP. Kas gribēs, pirks Miui, kam uz to alerģija, pirks tīru Android. Citādi tagad jānopērk ar Miui, jaatbloķē bootloader un jāinstalē kāds Lineage vai CrDroid vai vēl kāds cits.

    Klāvs
    08.01.2024 21:30

    Pēc Hypor OS atjauninājuma mnaam 13T Pro pamanīju,ka pazudusi piekļuve Privātās datnes…
    Nekur nevaru atrast tādu vairs…. Kāds zin kko?

    Krotow
    08.01.2024 22:02
    Reply to  Klāvs

    CCP pievāca. Ja prasīsi kur palika, arī sociālos punktus noņems.

    Klāvs
    09.01.2024 00:14
    Reply to  Krotow

    Viss ok,atradu. Baigi paslēpuši… Atver Datņu pārvaldnieks pēc tam no augšas velkot uz leju viņš grib atsvaidzināt lietotni,bet pavelkot vel vairāk uz leju piedāvā iespēju ieiet Privātās datnes👌

    Reklāma