Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmēģini viedo elektroauto lādētāju 6 mēnešus bez maksas

    Jaunākie raksti

    Kādu elektroauto lādētāju izvēlēties? Šis ir aktuāls jautājums ikvienam, kas tikko iegādājies vai drīzumā plāno pirkt elektroauto. Lai saprastu, kāds lādētājs jūsu vajadzībām ir piemērotais, energouzņēmums Enefit piedāvā testēšanai Enefit Homebox Slim 22 kW viedo lādētāju. Īpašajā piedāvājumā iekļauta bezmaksas standarta uzstādīšana un sešu mēnešu noma bez maksas. Pēc sešiem mēnešiem lādētāju var turpināt nomāt par ikmēneša fiksētu maksu vai arī atteikties no tā bez līgumsodiem vai citām sekām. Visu nomas periodu Enefit nodrošinās klientu servisu, konsultējot par jautājumiem, kas radušies lādētāja lietošanas laikā.

    Enefit mērķis ir dot iespēju elektroauto lietotājiem novērtēt nomas priekšrocības. “Tehnoloģijas nemitīgi attīstās un nomas pakalpojums dod iespēju izmēģināt šobrīd vismodernākās un inovatīvākās tehnoloģijas bez tūlītējiem, lieliem finansiāliem ieguldījumiem,” saka Daniels Treņins, Enefit e-mobilitātes risinājumu nodaļas vadītājs.

    Nomas pakalpojumu atzinīgi novērtējis arī “Dzīve ar elektroauto” konta veidotājs Mārtiņš Labāns. Viņš izvēlējies elektroauto lādētāju nomāt, nevis iegādāties un kā trīs galvenās priekšrocības min: pirmkārt, tā ir iespēja pārliecināties, ka lādēt ar uzlādes iekārtu ir efektīvāk nekā ar rozeti, otrkārt, tas ir ērts risinājums, ja dzīvo īrētā privātmājā un nav zināms, cik ilgu laiku lādētājs būs nepieciešams, un, treškārt, tehnoloģijas mainās un attīstītās, un nomājot ir iespēja notestēt un atrast sev piemērotāko iekārtu.

    Elinta Homebox Slim 22 kW viedais lādētājs

    Elinta HomeBox Slim viedais lādētājs ir gudra un uzticama elektroauto uzlādes iekārta lādēšanai mājās. Pateicoties Type 2 spraudnim, tas ir piemērots teju jebkuram elektroauto modelim. Iekārta nāk komplektā ar Enefit Volt Home lietotni, kas automātiski seko līdzi elektrības cenām Nordpool biržā un lādē brīžos, kad cenas ir viszemākās, tādejādi nodrošinot līdz pat 50% izdevīgāku uzlādi, ja elektrība tiek pirkta par biržas tarifu. Viedā aplikācija ir ērti savietojama ar ikvienu elektroauto modeli, neatkarīgi no ražotāja. Lietotni ar lādētāju ir saista 4G savienojums, tāpēc lādētāja darbību var ērti kontrolēt attālināti, tostarp, uzsākot auto uzlādi pašam klāt neesot.

    Īpašais piedāvājums spēkā tikai līdz 31.decembrim, aizpildot pieteikuma formu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ejole
    19.12.2023 13:05

    labi nodomi, bet nav lidz galam ….
    jo sadales tikli ik menesi noplesis 40€, pec 6men ik menesi 75€ pat nekur nebraucot, degviela rekinot 40 litri veja.
    un ja rekina ka ziema kWh patēriņš dubultojas tad ir daudz lielakas izredzes piedavat elektribas pakalpojumus kas butu abpusēji izdevīgāki…

    Trx450
    20.12.2023 11:09

    Kā tas ir bez maksas. Vai obligāti jābūt elektroautomobīlim, lai varētu notestēt bezmaksas mēnešus?

    ejole
    23.12.2023 12:15

    enefit alternativa

    opel peugeot, fiat saks tirgot eauto bez akumulatora, tos vares nomat un 5 min apmainit pret pilnu….

    Reklāma