Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ray-Ban” un “Meta” viedās brilles saņem mākslīgā intelekta iespējas

    Jaunākie raksti

    Augusta beigās jau rakstījām, ka uzņēmumi “Ray-Ban” un “Meta”, kuri sadarbojas pie viedo briļļu projekta, izstrādā atjauninājumu, kas ļaus tajās integrēt mākslīgā intelekta (MI) tehnoloģiju. Pāris mēnešus vēlāk tapis zināms, ka pirmie lietotāji varēs izmantot šīs jaunās paaudzes viedās brilles un izmantot MI palīga priekšrocības.

    “Meta” ziņo, ka drīzumā pirmajiem lietotājiem tiks nodrošināta agrīna piekļuve MI funkcijām “Ray-Ban Meta” viedajās brillēs. Uzņēmums informēja, ka beidzot sāk pievienot atbalstu reāllaika informācijas ieguvei, balstoties uz ko, “Meta AI” mākslīgā intelekta palīgs varēs atbildēt uz jautājumiem. Risinājumam tiks pievienotas jaunas “multimodālas” iespējas, kas ļaus MI palīgam sniegt atbildes par apkārtējo vidi, izmantojot brillēs iestrādāto mikrofonu un kameru. Tas nozīmē, ka lietotājs ar brillēm varēs aplūkot jebkādu objektu un tūlītēji uzdot jautājumu par to MI palīgam.

    Reklāma

    Šo viedo briļļu atjauninājumu “Meta” vadītājs Marks Zakerbergs demonstrēja “Instagram”, parādot, kā tajās iestrādātais MI palīgs palīdz ieteikt bikses, kas būtu pieskaņotas kreklam. Virtuālais asistents aprakstīja, kāds izskatās krekls un piedāvāja pāris ieteikumus biksēm. Tāpat Zakerbergs nodemonstrēja MI palīga teksta tulkošanas un attēlu aprakstu ģenerēšanas spējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma