Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Drive lietotāji sūdzas par informācijas pazušanu

    Jaunākie raksti

    Vairāki simti Google Drive lietotāji šajā nedēļā pauduši savas sūdzības un sašutumu par to, ka daļa no viņu informācijas ir pazudusi. Tas ietekmējis arī tos lietotājus, kuri maksā par mākoņglabātuves izmantošanu.

    Līdz šim vairāk nekā 350 cilvēku komentējuši, ka viņi ir novērojuši daļēju informācijas pazušanu no Google Drive. Ir pazudusi tā informācija, kas tika glabāta sākot no maija, kas Google var sniegt ieskatu, kur meklēt problēmu. Uzņēmums jau ir apstiprinājis, ka tā tiešām pastāv, un tiek veikti labojumi.

    Reklāma

    Līdz brīdim, kad tiks veikti labojumi un informācija atgriesta, Google lūdz neatslēgt nekādus saistītos lietotāju kontus. Šis ir viens no atgādinājumiem, ka svarīgu informāciju vēlams glabāt vairākās vietās, nevis koncentrēties uz vienu mākoņglabātuves servisu. Joprojām nevajag aizmirst par iespēju informāciju glabāt kaut kur fiziski cietajā diskā, kas atrodas pie paša īpašnieka.

    Vai jums šajās dienās ir bijušas problēmas ar pazudušiem failiem Google Drive?

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    02.12.2023 12:12

    Hm, vakardien konstatēju, ka vienas mapes saturs ir pazudis. Varbūt tad arī nebiju pats nejauši nodzēsis.

    Pēteris
    02.12.2023 22:47

    Nedaudz ārpus tēmas, bet pārkopējot bildes no fočika atmiņas kartes uz telefonu, piefiksēju, ka no Android tālruņa ir izgaisušas veselasmapes ar bildēm…čik un nav… pilnīgi bez skaidrojuma…

    Krotow
    03.12.2023 16:25
    Reply to  Pēteris

    Būsi izmetis mākonī un tas automātiski izmetis to pašu no telefona. Tā gadās.

    Skābene
    04.12.2023 10:58
    Reply to  Pēteris

    One drive gadījumā tur ir vairākas sinhronizēšanas iespējas. Ja izvēlas nepareizo, tad no mākoņa tiek dzēsts viss tas pats, kas ir uz telefona. ;)

    HIGH-Zen
    03.12.2023 09:45

    Kā tad tā? Drošais mākonis sačakarējās.

    KKTK
    04.12.2023 09:10

    Ir androīds, bet neredzu ko likt tajā Draivā…

    Biteme
    04.12.2023 11:47

    Uz mākoņa visiem nepietiek vietas. Ik pa laikam kāds jānomet lejā.

    Usinss
    04.12.2023 13:17
    Reply to  Biteme

    To sauc par nokrišņiem

    Usinss
    04.12.2023 13:16

    Mjā. Mana paranoja atmaksājās. Turu fotogrāfiju rezerves kopijas google drive (google photos), lokāli uz sava privātā mākoņa un vēl 3. mākoņu pakalpojuma.
    Sī informācijas pazušana nav patīkama, bet manā gadījumā arī nav kritiska, jo no nesaistīta pakalpojuma sniedzēja pa jaunam augšupielādēju trūkstošās bildes. Bet jā, nav patīkami maksāt par šo pakalpojumu, kur garantēja rezerves kopijas utt, un izrādās, palīdzēja tikai paša veidotās rezerves kopijas. Protams, tas nemaksā lēti uzturēt savu serveri + īrēt 2 mākoņus. Bet arī nepārfotogrāfēšu padsmit gadus senus notikumus.

    Reklāma