Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Drive neilgi pēc ieviešanas jau paspējis atcelt piecu miljonu failu ierobežojumu

    Jaunākie raksti

    Google Drive ir viens no zināmakajiem mākoņdatošas servisiem, kuram kā izrādās ir bijis uzlikts piecu miljonu failu limits, neatkarīgi no tā ietilpības. Šis daļai lietotāju nācis kā liels šoks, jo Google nav kārtīgi informējusi par šo ierobežojumu.

    Bet tik pat ātri, kā šīs izmaiņas tikušas atklātas, tās jau ir atceltas no uzņēmuma puses. Kaut arī Google norāda, ka šis failu ierobežojums ietekmē ļoti mazu daļu servisa lietotāju, tomēr lielu neizpratni radījis tas, ka limits skar gan tos, kuri Google Drive lieto bezmaksas versiju, gan tie, kuri maksā par 5TB ietilpību.

    Reklāma

    Sākumā šis ierobežojums bija saistīts ar to, ka Google vēlējusies nodrošināt ātru pakalpojumu ikvienam lietotājam. Tāpēc tika veikta izvēle par failu skaita ierobežojumu, bet jau tagad oficiāli publiskota ziņa, ka uzņēmums atradis citu veidu, kā nodrošināt ātru servisu. Tāpat Google uzsvērusi, ka nākotnē jaunas izmaiņas tiks pareizi un laicīgi izziņotas.

    Failu glabāšanas ierobežojums bija skāris arī izdzēstos failus, kuri 30 dienas glabājas servisā. Arī šie tika ieskaitīti kopējā skaitā, līdz ar to bijis brīdis, kad daļa lietotāju vienkārši nav spējuši augšupielādēt jaunus dokumentus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma