Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” ievieš iespēju autentificēt kontu ar e-pasta adresi

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām nedēļām ziņapmaiņas serviss “WhatsApp” paziņoja, ka plāno pievienot iespēju autentificēt kontu, izmantojot e-pasta adreses verifikāciju. Uzņēmums norāda, ka šādā veidā palielinās drošības līmeni. Šobrīd jau pirmie lietotāji var izmantot jauno funkcionalitāti.

    “WhatsApp” pirms pāris dienām izlaida atjauninājumu, kas lietotājiem dod iespēju savienot savu kontu ar e-pasta adresi. Šādā veidā tie, kuri to vēlēsies, lietotnē varēs autentificēties izmantojot e-pasta verifikāciju, nevis SMS. Šī funkcija iepriekš bija pieejama beta versijā, bet šobrīd pakāpeniski nonāk pie visiem lietotājiem.

    Reklāma

    “WABetaInfo” pirms pāris dienām jau informēja, ka lietotņu veikalos nonākusi “WhatsApp” jaunākā versija 23.24.70, kurai ir pievienota e-pasta verifikācijas funkcija. Vēlreiz jāatgādina, ka šī opcija neaizstāj SMS verifikāciju un darbojas kā alternatīva.

    Lai sāktu izmantot e-pasta adreses verifikāciju, lietotājam jādodas uz sadaļu “Your Profile”, tālāk jāizvēlas “Account menu” un jānospiež opcija “Email Address”. “WhatsApp” arī precizē, ka e-pasta adrese tiek izmantota tikai, lai piekļūtu kontam, un tā nebūs redzama citiem lietotājiem.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma