Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” pievieno “Discord” līdzīgu balss saziņas funkciju lielām grupām

    Jaunākie raksti

    Saziņas serviss “WhatsApp” nācis klajā ar pāris būtiskiem jaunumiem. Viens no tiem attiecas tieši uz grupu saziņu. Konkrētāk, lietotnē būs pieejama jauna, “Discord” līdzīga funkcija, kas uzlabos grupu audio saziņu, ļaujot lietotājiem izveidot audio istabu, kurai dalībnieki varēs viegli pievienoties un atstāt.

    Jaunā balss tērzēšanas funkcija ir mazāk kaitinoša un traucējoša nekā līdzšinējais paziņojums grupas saziņai. Lietotāji tagad saņems neuzbāzīgu uzaicinājumu grupas audio saziņai un varēs nesteidzīgi pievienoties audio istabai. Tie, kuri ir izmantojuši šo funkciju “Discord”, noteikti zinās labāk šīs priekšrocības. Līdzīgas audio saziņas iespējas atrodamas arī “Telegram” un “Slack”. Esot audio istabā, lietotājs varēs netraucēti sazināties arī rakstiski, ieslēgt/izslēgt mikrofonu, brīvi atstāt sarunu telpu utt.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka saskaņā ar “WABetaInfo” atklāto informāciju jaunā balss tērzēšanas funkcija “iOS” un “Android” ierīcēs nonāks tuvākajās dienās. Tā būs pieejama lielām grupām – no 33 līdz 128 dalībniekiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma