Web Analytics
More
    Reklāma

    Accenture iecelts jauns vadītājs Latvijā

    Jaunākie raksti

    Par informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma Accenture vadītāju Latvijā ir iecelts līdzšinējais komunikāciju, mediju un tehnoloģiju nozares vadītājs Ivo Ālmanis. Uzņēmuma vadītājs Baltijā joprojām būs Maksims Jegorovs, kura prioritātes arī turpmāk būs stratēģiskā plānošana un izaugsmes veicināšana Baltijā, kā arī mākoņtehnoloģiju attīstība Ziemeļvalstīs.

    “Esam gandarīti par jauno vadītāju. Ivo apvieno plašu prasmju, zināšanu un kompetenču klāstu. Viņš ir uzkrājis bagātīgu profesionālo pieredzi IT jomā gan stratēģiskajā uzņēmuma vadībā, gan projektu vadībā un operatīvajā darbībā. Ivo lielu fokusu darba vidē velta efektivitātes celšanai un lojālām attiecībām ar klientiem. Viņa mērķtiecība, redzējums, iesaiste, darba spējas un komunikācija ar klientiem dos pienesumu un nostiprinās uzņēmuma pārvaldību Latvijā,” skaidro M.Jegorovs.

    Reklāma

    I.Ālmanis būs atbildīgs par turpmāku izaugsmi un uzņēmuma panākumiem Latvijā, vienlaikus viņš saglabās komunikāciju, mediju un tehnoloģiju nozares vadītāja amatu. “Ar prieku uzņemos jaunos pienākumus, lai turpinātu veiksmīgu sadarbību ar uzņēmuma vadības komandu, klientiem un talantiem. Accenture speciālisti piedalās lielu, starptautiski nozīmīgu IT projektu izstrādē, klientu vidū ir pasaulē vadošās kompānijas, kā arī uzņēmums iesaistās vairāku citu valstu IT projektos, ikdienā nesot Latvijas vārdu pasaulē. Arī turpmāk palīdzēsim uzņēmuma klientiem pielāgoties mūsdienu biznesa un lietotāju vajadzībām, izmantojot jaunākās tehnoloģijas,” norāda I. Ālmanis.

    Accenture komandai I.Ālmanis pievienojās pirms 13 gadiem, šo gadu laikā ieņemot vairākus vadošus amatus. 2014. gadā viņš tika apstiprināts komunikāciju, mediju un tehnoloģiju nozares vadītāja amatā, vēlāk tika iecelts arī kā resursu nozares vadītājs. I.Ālmanim ir uzkrāta vairāk nekā 20 gadu pieredze IT nozarē. Savā profesionālajā karjerā viņš vadījis dažādu IT sistēmu izstrādes un ieviešanas projektus, uzkrājis pieredzi IT produktu, pakalpojumu pārdošanā, atbalsta jomā, kā arī stratēģiskajā vadībā. Viņš dod arī pienesumu uzņēmuma attiecībās ar nozares ekosistēmas partneriem un nevalstiskajām organizācijām, kā arī darba vidē uzmanību pievērš labbūtības un iekļautības jautājumiem.

    Accenture ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums, kas ir viens no lielākajiem IT uzņēmumiem Baltijā un pasaulē. Accenture Latvijā ir pārstāvēts kopš 2002. gada. Pirms diviem gadiem uzņēmums paplašināja darbību Baltijas valstīs un atvēra jaunu tehnoloģiju centru Viļņā, Lietuvā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilis
    24.11.2023 10:52

    Darbs dara brīvu.

    Reklāma