Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad “Google Bard” MI čatbots būs pieejams arī pusaudžiem

    Jaunākie raksti

    Kamēr pilngadīgiem lietotājiem “Google Bard” mākslīgā intelekta (MI) čatbots pieejams kopš agra pavasara, drošības un privātuma iemeslu dēļ pusaudži līdz šim to vēl nevarēja izmantot. Tagad “Google” mainījusi savu politiku, un “Bard” var izmantot arī gados jaunāki lietotāji.

    Septembrī “Google Bard” kļuva pieejams pusaudžiem ASV, taču tagad lielākajā daļā pasaules valstu arī jaunākie lietotāji var izmantot šo MI čatbotu. Lai kļūtu par “Bard” lietotāju, ir jāsasniedz minimālais vecums, kas nepieciešams, lai varētu pārvaldīt savu “Google” kontu. Te jāatzīmē, ka minimālā vecuma prasība dažādās valstīs ir atšķirīga, taču lielākoties variē no 13 līdz 16 gadiem.

    Reklāma

    Lai “Bard” būtu pēc iespējas vērtīgāks palīgs pusaudžiem, “Google” to apmācījusi par viņiem aktuālām tēmām, piemēram, kas skar mācību vielu. Tāpat robotam pievienotas papildus funkcijas, kā atbilžu izskaidrošana. Piemēram, skolēni var uzdot ar matemātiku saistītus jautājumus vai augšupielādēt attēlu ar matemātisko problēmu, un “Bard” soli pa solim parādīs atrisinājumu.

    Tā kā runa ir par nepilngadīgiem lietotājiem, būtiski bija ieviest atbilstošas drošības un privātuma funkcijas. “Google” apmācījusi “Bard”, lai tas nedalās ar vecumam nepiemērotu saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma