Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox piedāvā iespēju vinnēt speciāli filmai “Wonka” radītu spēļu konsoli šokolādes izskatā

    Jaunākie raksti

    Gaidot jauno fantāzijas mūziklu “Wonka“, Microsoft radījis īpašu spēļu konsoles Xbox Series X versiju, kas atgādina šokolādes iepakojumu un to ir iespējams vinnēt sociālā tīkla X (Twitter) konkursā.

    Tie, kuri nesen bijuši kinoteātros, noteikti būs pamanījuši reklāmas rullīti decembrī gaidāmajai filmai par šokolādes un konfekšu radītāju Villiju Vonku. Reklāmas un sadarbības nolūkos īpašu Xbox Series X versiju radījis Microsoft. Īpašu šo notikumu padara tas, ka līdz šim Microsoft ziņojis, ka jauno Xbox konsoļu dizainu nav iespējams pielāgot.

    Reklāma

    Proti, lai nomainītu izskatu, uzņēmums piedāvā īpašus apvalkus, jo Series X joprojām ir pieejams vienīgi melnā krāsā. Jaunajā “Wonka” tematikā pati konsole izskatīsies kā šokolādes tāfelīte un pielāgots tiks arī kontrolieris. Tas būs brūnā krāsā, atgādinot šokolādi. Papildu tam būs iespējams iegūt spēļu konsoles kontrolieri, kas ir reāli gatavots no šokolādes.

    Šo īpašo konsoles versiju ir iespējams iegūt savā īpašumā, piedaloties konkursā X platformā. Nepieciešams tikai dalīties ar Microsoft oficiālo ierakstu, pievienot speciālo mirkļbirku #XboxWonkaSweepstakes. Izskatās, ka šajā reizē konkurss darbojas visā pasaulē vai vismaz Xbox atbalstītajos tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma