Web Analytics
More
    Reklāma

    Pagājušajā nedēļā drošības apsvērumu dēļ Microsoft saviem darbiniekiem liedza piekļuvi ChatGPT

    Jaunākie raksti

    Kaut arī Microsoft OpenAI mākslīgā intelekta servisā ChatGPT ir investējis vairākus miljardus dolāru, pagājušajā nedēļā notikusi situācija, kad uzņēmums uz brīdi liedzis to izmantot saviem darbiniekiem.

    Tas noticis pagājušajā nedēļā, kad balstoties uz drošības izaicinājumiem, visu Microsoft darbinieku ierīcēm tika liegta piekļuve ChatGPT un citiem mākslīgā intelekta servisa, kā Midjourney un Replika. Šie drošības ierobežojumi tika izziņoti tajā pašā dienā, kad OpenAI ziņoja par DDoS uzbrukumiem.

    Reklāma

    Kaut arī ChatGPT ir iebūvēti dažādi drošības risinājumi, tomēr tas joprojām ir trešās puses risinājums, kuram tiek dota ārējā piekļuve ikdienas darba ierīcēm. Taču Microsoft paudis viedokli, ka šī bija kļūda, uz laiku liegt piekļuvi ChatGPT, kas radusies valodas modeļa vadības sistēmu pārbaudes rezultātā.

    Līdz ar to piekļuve ChatGPT tika atjaunota visai drīz, tomēr jāņem vērā, ka nopietniem mākslīgā intelekta rīku lietotājiem ir pieejamas ChatGPT Enterprise un Bing Chat Enterprise, kuriem pieejama papildu drošība. Tikmēr Apple un Amazon jau iepriekš ir norādījuši uz potenciālajām drošības problēmām, daloties ar ļoti privātu un uzņēmumiem nozīmīgu informāciju ar mākslīgā intelekta rīkiem,.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma