Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” aicina interesentus par 50 000 dolāru iegādāties neaktīvus lietotājvārdus

    Jaunākie raksti

    Maija sākumā jau rakstījām, ka “Twitter” (“X”) sācis dzēst neaktīvos lietotāju kontus, lai padarītu pieejamus potenciāli kārotus un unikālus lietotājvārdus. Pamatojoties uz “X” darbinieku iekšējiem ziņojumiem, “Forbes” reportieris Alekss Konrāds ziņo, ka uzņēmums mudina pieteikties interesentus un iegādāties neaktīvo kontu lietotājvārdus pat par 50 000 dolāru.

    Saskaņā ar “Forbes” redzētajiem e-pastiem “X” ir izveidojis speciālu darba grupu, ko sauc “@Handle Team”, kas nodarbojas ar atsevišķa tirgus izveidi, kas būtu ieinteresēts iegādāties neaktīvo kontu lietotājvārdus. Te jāatgādina, ka “X” šogad mainīja savu politiku, kas tagad paredz, ka lietotājam vismaz reizi mēnesī jāpiesakās savā kontā, lai tas paliktu aktīvs. Pretējā gadījumā viņa konta darbība tiks apturēta vai tas tiks neatgriezeniski dzēsts.

    Reklāma

    Norādīts, ka neaktīvo kontu lietotājvārdu tirgošana ir vēl viens veids, kā “X” cer palielināt savus ieņēmumus. Te jāpiemin, ka uzņēmums nesen palaida divus jaunus abonementa plānus – 3 USD vērto “Basic” un “Premium+”, kas maksā 16 USD, lai piesaistītu jaunus maksājošos lietotājus.

    Kas attiecas uz “X” lietotājvārdu tirgošanu par 50 000 USD – uzņēmums vēl nav apstiprinājis šo informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.11.2023 21:13

    Lai taču vnk likvidē to x-kasti.

    Biteme
    08.11.2023 22:54

    students: ok, kafija maksā e1.50
    masks: piedāvāju īrēt niku par pārdesmit štukām

    Reklāma