Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” dzēš neaktīvos kontus, lai atkal padarītu pieejamus kārotus lietotājvārdus

    Jaunākie raksti

    Twitter” bosa Īlona Maska jaunākie ieraksti liecina par to, ka uzņēmuma dienaskārtībā beidzot nonācis jautājums par neaktīvajiem kontiem. Masks informējis, ka platforma gatavojas noņemt neaktīvo lietotāju kontus, kas ļaus citiem piedāvāt kārotus un unikālus lietotājvārdus.

    Lai gan uzņēmums jau gadiem ir solījis pakāpeniski dzēst neaktīvos kontus un piedāvāt brīvos lietotājvārdus, tas līdz šim vēl nav īstenots, neskatoties uz “Twitter” ieviesto neaktīva konta politiku. Tā paredz, ka “Twitter” lietotājiem platformā jāparādās vismaz reizi 30 dienās, pretējā gadījumā konts tiks uzskatīts par neaktīvu un neatgriezeniski dzēsts. Tiesa, pēc Maska teiktā, “Twitter” šajā ziņā ir krietni pielaidīgāks, plānojot dzēst tikai tos kontus, “kuros vairākus gadus nav fiksēta neviena darbība”.

    Reklāma

    Masks arī norādījis, ka neaktīvo kontu dzēšanas rezultātā drīzumā kļūs pieejami vairāki lietotājvārdi. “Twitter” tētis gan nav plašāk paskaidrojis, kā jau esošie lietotāji varēs tikt pie šiem lietotājvārdiem. Vienlaikus pēdējos mēnešos izskanēja ziņas, ka “Twitter unikālos lietotājvārdus plāno notirgot tiešsaistes izsolēs, lai gūtu papildus ieņēmumus. Nav skaidrs, vai šis plāns joprojām ir spēkā, un, ja ir – kā tas tiktu īstenots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma