Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” oficiāli palaiž divus jaunus maksas abonementa plānus

    Jaunākie raksti

    Jau kādu laiku klīst baumas, ka “X” piedāvās jaunus maksas abonementa plānus, kas lietotājiem sniegs atšķirīgas priekšrocības. Nesen par to ieminējās arī Īlons Masks, taču tagad beidzot zināma precīzāka informācija. Uzņēmums paziņojis, ka papildus “Premium” līmenim lietotāji varēs izvēlēties arī “Basic” un “Premium+” abonementa plānus.

    Kā jau noprotams, lētākais no šiem trim maksas abonementiem ir “Basic”. Tas par 3 USD mēnesī lietotājiem dos iespēju rediģēt un atsaukt ierakstu publicēšanu, ievietot garākus ierakstus un video, piekļūt pakalpojumam “Reader” un ērti pārskatīt garāka formāta saturu, lejupielādēt videoklipus, nosūtīt šifrētas privātas ziņas, paslēpt ierakstus, kas atzīmēti ar “patīk”. Tiesa gan, “Basic” abonements nepiedāvā profila verifikācijas etiķeti un ID verifikācijas iespēju.

    Reklāma

    Līdzšinējais “Premium” plāns tagad automātiski kļūst par vidējo abonementa līmeni. Lietotājs par 8 USD mēnesī papildus augstāk minētajām priekšrocībām saņem profila verifikācijas etiķeti un ID verifikācijas iespēju, redz uz pusi mazāk reklāmu “For You” un “Following” plūsmās, piekļūst “Creator Hub”, kas ļauj saņemt maksu par satura publicēšanu un dod iespēju sekotājiem abonēt profilu. Tāpat “Premium” abonents var piekļūt plašākai analītikai, kā arī “X Pro” un “Media Studio” servisiem.

    Savukārt dārgākais un iespējām bagātākais abonementa plāns ir “Premium+”. Tas par 16 USD mēnesī piedāvā visas tās pašas priekšrocības, ko “Premium” līmenis, ar lielāko atšķirību, ka lietotājs neredzēs reklāmas “For You” un “Following” plūsmās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma