Web Analytics
More
    Reklāma

    Panasonic samazina elektroauto bateriju ražošanu, reaģējot uz zemāku pieprasījumu

    Jaunākie raksti

    Japāņu ražotājs Panasonic paziņojis, ka tas uz laiku samazina elektroauto bateriju šūnu ražošanu, ražotājam tādējādi reaģējot uz zemāku pieprasījumu pēc elektriskajām mašīnām. Panasonic ir zināms kā viens no galvenajiem Tesla sadarbības partneriem un tiek izdarīti mājieni, ka vismaz ar Tesla pieprasījumu viss ir kārtībā.

    Panasonic informēja, ka Japānā septembrī samazināja elektroauto bateriju ražošanas apjomus, vienlaikus samazinot šīs divīzijas plānotos peļņas rādītājus par 15%. Par Volkswagen problēmām ar pieprasījumu pēc elektroauto runāts daudz un dikti, bet šie paziņojumi pasvītro globālo tendenci samazināties pieprasījumam.

    Ražotājs norāda, ka pieprasījums samazināts, lai sasniegtu “atbilstošu uzkrājumu līmeni, reaģējot uz strauji krītošo pieprasījumu.” Pagaidām izmaiņas skārušas tikai Panasonic rūpnīcu Japānā, bet citviet ražošana turpinās tāpat kā līdz šim. Kompānijas pārstāvji, protams, neatklāja, kuri viņu klienti ir vainojami pie tā, ka krītas pieprasījums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vanķelis
    07.11.2023 11:12

    Nav brīnums youtubē katrru reizi kad ieeju tur reklamē video ar skaļiem nosaukumiem – No more EVs, This new engine 500% efficentcy, utt :)
    Pircēji laikam nogaida kad būs tas jaunais dzinējs :)

    Krotow
    07.11.2023 11:31

    Kapitālisms parastais. Un tad brīnās kapēc EV dārgi un tos nepērk. Dīvaini gan.

    xs1
    07.11.2023 12:10
    Reply to  Krotow

    Kapitālisms pasauli šobrīd ir nolicis tā diezgan ceļos … bankas procenti augšā, visam pārējam cenas augšā, nekustamais vispār kosmosā … buvniecība ir pirmais indikators, kas par to signalizē un tās apjomi stipri stagnē šobrīd visā pasaulē … tur arī ķēde automātiski …

    Biteme
    07.11.2023 12:16
    Reply to  xs1

    Nu, kapitālists labi saprot, ka nav jēgas tirgot vistu par miljonu, jo tā var nomirt pirms uzradīsies gana neprātīgs pircējs. Kapitālisms paredz gūt peļņu, nevis priecāties par negūto peļņu. Tātad, nevaram visu izskaidrot ar tupu kapitālisma alkatīgumu un prieku par nepaceļamajām cenām.

    Elektriķis
    07.11.2023 14:04

    Kuri EV ražotāji bez Teslas arī lieto cilindriskos akumulatorus?

    Skābene
    07.11.2023 14:40

    Samazina piedāvājumu, lai radītu mākslīgu deficītu un paceltu cenas! :)

    Reklāma