Web Analytics
More
    Reklāma

    “LinkedIn” sasniedz 1 miljarda lietotāju atzīmi un paziņo par jaunām MI funkcijām

    Jaunākie raksti

    Profesionālo kontaktu sociālais tīkls “LinkedIn” paziņojis, ka tā lietotāju skaits nupat sasniedzis apaļu miljardu lietotāju. Tas ir bijis 20 gadu ilgs darbs, taču uzslavas pelnījis, jo vien dažiem servisiem līdz šim izdevies sasniegt šādu lietotāju bāzi. Atzīmējot šo notikumu, “LinkedIn” arī paziņojis, ka platformā pievienos jaunas mākslīgā intelekta (MI) funkcijas.

    Jaunās MI iespējas sākotnēji saņems “LinkedIn” maksas abonementa “Premium” lietotāji. Šīs jaunās ģeneratīvā MI funkcijas balstītas uz “OpenAI” GPT modeļiem un lietotājiem sniegs vēl personalizētāku un atbilstošāku saturu. Uzņēmums norāda, ka šie MI rīki kalpos kā lietotāja uzticamais treneris, padomnieks, asistents un kolēģis.

    Reklāma

    Dažas no šīm funkcijām ietver, piemēram, lietotāja ziņu plūsmas analīzi un atbilstošākā satura atlasi. Konkrētāk, iespēju analizēt gan parastus teksta ierakstus, gan videoklipus, garus rakstus, atlasīt no tā visa svarīgāko un dalīties ar idejām, kā šī informācija lietotājam var noderēt. Tāpat “LinkedIn” piedāvā jaunā darba meklētāja pieredzes rīku, kas lietotājam ļaus novērtēt, vai konkrētais darbs būs piemērots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.11.2023 10:33

    Nu tak tur visi indieši ir sareģistrējušies. Senior experti :D

    Reklāma