Web Analytics
More
    Reklāma

    “ChatGPT” maksas versija ļaus augšupielādēt un analizēt dažādus failus

    Jaunākie raksti

    “ChatGPT” šobrīd ir viens no labākajiem mākslīgā intelekta (MI) rīkiem, neskatoties uz konkurenci. Daudzi izmanto arī šī risinājuma maksas versiju “ChatGPT Plus“, kas par 20 USD mēnesī piedāvā papildus dažādas priekšrocības. Viena no jaunākajām ir iespēja drīzumā augšupielādēt failus, ko MI čatbots izmantos rezultātu ģenerēšanai.

    Jaunā funkcionalitāte šobrīd atrodas beta izstrādes stadijā un sākotnēji tā būs pieejama “ChatGPT” maksas versijas abonentiem. Lietotājiem būs iespēja augšupielādēt dažādus failus, ko čatbots izmantos kā pamatu rezultātu ģenerēšanai. Piemēram, “ChatGPT” spēs analizēt PDF failus un pēc tam atbildēt uz dažādiem jautājumiem, pamatojoties uz faila saturu. Tāpat čatbots spēs ģenerēt jaunus attēlus, balstoties uz lietotāja augšupielādēto bildi. Šādā veidā būs arī iespējams iegūt precīzākus rezultātus, ko nevarētu panākt, piemēram, ar teksta uzvedni vai aprakstu.

    Reklāma

    Papildus tam beta atjauninājums piedāvā pārslēgt “ChatGPT” režīmus bez lietotāja komandas, tādējādi ļaujot ātrāk iegūt vēlamos rezultātus. Šobrīd lietotājam ir jānorāda čatbotam, kādu režīmu vēlas izmantot. Taču vēlāk “ChatGPT” pats varētu noteikt režīmu, pamatojoties uz sarunas saturu. Šī funkcionalitāte būs ērta, ja lietotājs vēlēsies, piemēram, ģenerēt kodu vai attēlus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slapjais Bebrs
    31.10.2023 10:30

    Let the p0rn out 🤣

    kontradmiral
    01.11.2023 10:28

    Pagaidām tas darbojas līdz īsti tomēr nedarbojas, pieļauj kļūdas ne visu ierauga un matemātiskā analīze nav stipā puse

    Reklāma