Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” palaidis “ChatGPT” maksas versiju

    Jaunākie raksti

    Janvāra viducī ziņojām par “OpenAI” plāniem izlaist “ChatGPT” maksas versiju. Tas ir diezgan sakarīgs solis, ņemot vērā, ka uzņēmums līdz šim strādājis ar diezgan lieliem zaudējumiem, “ChatGPT” mēnesī izmaksājot vairāk nekā trīs miljonus dolāru. Nedaudz vēlāk jau pirmie lietotāji ziņoja, ka pieejama AI čatbota maksas versija par 42 USD mēnesī. Nu “OpenAI” nācis klajā ar paziņojumu, ka oficiāli izlaiž čatbota maksas versiju “ChatGPT Plus”, kas maksās 20 USD mēnesī un sniegs dažādas priekšrocības.

    Uzņēmums informē, ka “ChatGPT Plus” lietotājiem piedāvās tādas papildus iespējas kā, piemēram, neierobežotu piekļuvi čatbotam, ātrāku atbildes laiku, kā arī prioritāru piekļuvi jaunākajām funkcijām. Lietotāji, kuriem bija iespēja iepriekš patestēt “ChatGPT” maksas versiju, norādīja par tām pašām priekšrocībām. Paralēli “ChatGPT Plus” joprojām būs pieejama AI čatbota bezmaksas versija, kuras darbībā un iespējās pagaidām izmaiņas netiek plānotas.

    Reklāma

    Būtiski, ka “ChatGPT” maksas versija šobrīd pieejama vienīgi ASV. Taču “OpenAI” informē, ka pakāpeniski plānots paplašināt lietotāju loku, kā arī izvērsties citās valstīs un reģionos. Paralēli tam uzņēmums nākotnē apsver bagātināt “ChatGPT” abonementu klāstu un piedāvāt, piemēram, lētāku un biznesa plānu, par ko jau cilvēki ir izrādījuši interesi.

    Saistībā ar “ChatGPT” vēl viens jaunums ir tāds, ka “OpenAI” izveidojis risinājumu, kas palīdz noteikt, vai konkrēto tekstu radījis AI čatbots (ieskaitot arī pats “ChatGPT). Tiesa gan, arī citi uzņēmumi pie līdzīgiem rīkiem jau strādā, bet lielākoties ar mērķi apkarot “ChatGPT” lietošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma