Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji ziņo, ka ir pieejama “ChatGPT” maksas versija

    Jaunākie raksti

    Janvāra sākumā rakstījām par “OpenAI” plāniem piedāvāt sava ļoti populārā mākslīgā intelekta čatbota “ChatGPT” maksas versiju “Professional”. Samaksājot noteiktu naudas summu mēnesī, lietotāji tiktu pie AI čatbota, kas sniegtu papildus priekšrocības, piemēram, neierobežotu piekļuvi, ātrāku atbildes laiku. Lai arī sākotnēji tika uzskatīts, ka “ChatGPT” maksas versija tik ātri netiks izlaista, vairāki lietotāji jau tagad ziņo, ka viņiem dota piekļuve “ChatGPT Professional”.

    Daži no lietotājiem dalījušies ar attēliem, kas liecina, ka viņiem par 42 ASV dolāriem mēnesī ir iespēja iegādāties abonementu “ChatGPT Professional”. Vienlaikus pats “OpenAI” pagaidām vēl nav paziņojis, ka oficiāli palaiž “ChatGPT” maksas versiju vai arī paplašina pakalpojuma testēšanu.

    Reklāma

    Saskaņā ar ekrānuzņēmumiem, ko kopīgojuši lietotāji, kuriem ir agrīna piekļuve “ChatGPT Professional”, maksas versija par 42 USD nodrošinās ātrākas atbildes, stabilāku savienojumu, kā arī iespēju pirmajiem izmēģināt jaunākās “ChatGPT” funkcijas. Taču tā kā oficiālā informācija par “ChatGPT Professional” pieejamību vēl nav publiskota, vēl var mainīties gan pakalpojuma cena, gan priekšrocību klāsts.

    Runājot par mākslīgā intelekta čatbotiem, viens ir pilnīgi skaidrs – šogad tie dosies savā uzvaras gājienā. Ne tikai pats “ChatGPT” tiek un tiks uzlabots, paralēli tam konkurenti jau izstrādā savus līdzīgus risinājumus. Vienlaikus arī lielās tehnoloģiju kompānijas metas integrēt šo čatbotu savos risinājumos, kā arī jau iepriekš ziņojām, ka liels potenciāls “ChatGPT” tiek saskatīts žurnālistikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.01.2023 14:12

    Maksas versijā jānodrošina saruna ar dzīvu klientu konsultantu. Vismaz līdz brīdim kamēr mākslīgais intelekts kļūs spējīgs atrisināt radušās problēmas reāli, izsūtot remonta robotus bojāto cauruļu vai kabeļu labošanai. Vai kaut vai piededzinot pakaļu par remontu atbildīgajiem.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Usinss
    24.01.2023 14:48

    Maksas versija jau bija kādu laiku pieejama saitē ar domēnu .pro Bija pat haks, ja negribēji ilgi gaidīt rindā, dodies uz pro lapu, logojies iekšā ar google un Tevi pārmet uz bezmaksas vesij, jo pasaka, ka neesi pro abonaments.

    Atis
    25.01.2023 11:22

    būtu 5-10$ paņemtu

    Emīlija
    25.01.2023 14:03

    Nākamais bizness…😁. Labi, šis vēl tā. Nav jau kaut kas tāds, bez kā nevar dzīvot.
    Bet gan jau sagaidīsim stulbumu, kad par gaisu arī būs jāmaksā. Vot, tad gan būs jautri…🤪

    AppleFan
    25.01.2023 14:19
    Reply to  Emīlija

    Pilnīgi nekorekts salīdzinājums… Uzņēmums izveido produktu. Lai to izdarītu ir jāmaksā programmētājiem, ir nepieciešamas iekārtas u.c. saistītās izmaksas – tas viss maksā naudu. Plus klāt nāk arī produkta uzturēšana. Papildus tam interese par šo produktu bija un ir milzīga. Pilnīgi loģisks solis bija maksas versijas izveide. Par cenu protams ka var diskutēt bet piemēram tādam CNET samaksāt 40 dolārus, lai varētu ģenerēt jaunus rakstus un tādējādi dabūt klikšķus noteikti nebūs nekādu problēmu

    Kursors.lv
    25.01.2023 15:47
    Reply to  AppleFan

    Uzņēmumiem būtu jābūt citām cenām.

    AppleFan
    25.01.2023 16:02

    Kā jau teicu par izcenojumu varētu diskutēt. Uzsvars bija uz to kad maksas versija bija tikai loģisks solis no OpenAI puses.

    Reklāma