Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve izziņojusi SteamVR 2.0 versiju

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas darba izskaņā videospēļu izstrādes uzņēmums Valve oficiāli palaida SteamVR 2.0 platformas versiju.

    Tas noticis mēnesi pēc tam, kad tā no septembra bija pieejama testa režīmā, un izstrāde notikusi jau no 2019. gada. Savā ziņā šis lielais notikums izziņots salīdzinoši klusi, bet tas nozīmē, ka spēlētāji tagad saņems vienādu pieredzi dažādās platformās. Protams, kā jau saka priekšā nosaukums SteamVR, platforma ir paredzēta virtuālās realitātes izmantošanai.

    Reklāma

    Jaunā SteamVR 2.0 platforma saņēmusi tās pašas iespējas, kuras pieejamas Steam un Steam Deck. Varēs ērtāk ievadīt tekstu, izmantot emocijzīmes un jaunas ievades valodas, kā arī nodrošināta integrācija ar Steam Chat un Voice Chat saziņas veidiem. Papildu tam tikusi uzlabota veikala sadaļa, kas jaunākās un populārākās virtuālās realitātes spēles izcels priekšplānā.

    Vienīgi saistībā ar jaunās platformas izziņošanu nav parādījusies jauna virtuālās realitātes iekārto no Valve, kas savā ziņā arī ir pārsteigums. Ir zināms tikai tas, ka uzņēmums pie tā strādā, taču nav zināma plašāka informācija. Iespējams, ka tas būs tiešs Meta Quest VR ierīcēm un gaidāmajām Apple Vision Pro brillēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma