Web Analytics
More
    Reklāma

    “Counter-Strike 2” kļuvusi par viszemāk novērtēto Valve spēli

    Jaunākie raksti

    Acīm redzot Valve šoreiz ir pāršāvusi pār strīpu ar Counter-Strike 2 izlaišanu. Lielākā problēma jau nav pašā spēlē, bet pieejā, kā Valve pasniedz Counter-Strike 2.

    Counter-Strike 2 ir milzīgs iecienītās CS:GO spēles atjauninājums, piespiežot visiem CS:GO spēlētājiem pāriet uz Counter-Strike 2. Vienlaikus Valve saglabāja atsauksmes un statisku, kas saistāma ar CS:GO, bet dažādas iespējas un daļa no kartēm jaunajā Counter-Strike 2 nav pieejamas. Tiek pārmests arī par veiktajiem pirkumiem, kas arī nepārceļas uz jauno spēli.

    Reklāma

    Lai kaut daļēji Valve parādītu, ka spēlētāji nav mierā ar šo rīcību, kopš Counter-Strike 2 iznākšanas saņemti 165 000 jaunu atsauksmju, un tās pārsvarā ir ar zemu spēles novērtējumu. CS:GO desmit gadus kratās vairumā gadījumu pozitīvās atsauksmes šādā veidā tiek strauji pabīdītas malā, šobrīd Counter-Strike 2 novērtēts ar Mixed vērtējumu, kas ir sliktākais rezultāts Valve izlaisto spēļu vēsturē.

    Counter-Strike 2 nedaudz paspēlēju, un ir jāsaka, ka spēle varētu būt kļuvusi draudzīgāka iesācējiem. Vienlaikus gan arī šķiet, ka ne visi solījumi ir izpildīti, piemēram, šaušana caur dūmiem nebūt nepaver skatu uz pretinieku. Iespējams, atsevišķos gadījumos kaut ko var nojaust, bet Counter-Strike 2 demo video jaunie efekti bija daudz izteiktāki.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lolwart
    14.10.2023 20:27

    Var taču mēslus rakstīt. 😁 Pirmkārt, lūdzu konkrēti, kuri pirkumi nepāriet no CS:GO uz CS2. Otrkārt, es saprotu, ka laukos nesaprot atšķirību starp recent un all-times reviews, bet pat laukos būtu jāsaprot, ka 66% positive reviews pie recent nekā nesanāk ar “pārsvarā zemu vērtējumu”, jo Steam ir tikai divi vērtējumi, “iesaku” un “neiesaku”, 66% to arī nozīmē, ka 66% ir spieduši “iesaku”. Tas, ka viņi aizvietoja GO ar CS2 (un kas ir pamats lielākajai raudāšanai) nav pierasts risinājuns, bet tieši minēto in-app pirkumu dēļ cits risinājums nebija iespējams, jo Valve negribēja turēt divas datubāzes (un varbūt tas arī nav iespējams), bet palūgt skinus priekš CS2 pirkt pa jaunu pilnībā sagrautu visu ap CS skiniem/uc radīto ekonomiku, tāpēc arī spēles aizvietošana uz tā paša appid. Protams, review saglabāšana no GO ir tāds uz robežas gājiens, bet saprotu arī Valvi.

    Krotow
    14.10.2023 22:53
    Reply to  Lolwart

    No malas tas izskatās pēc tā ka CS:GO nomaiņa ar CS2 būtiskai daļai spēlētāju liek upgreidot datorus. Un sačakarē spēles ieradumus, kas nav mazsvarīgi.

    Arcca
    05.12.2023 10:08
    Reply to  Krotow

    Nu, tas vispār ir tā kā pilnīgi normāli.
    Mūsdienās ar muzeja eksponāta veiktspējas datoru jaunas spēles pavilkt nav loģiska prasība.

    digitalk
    15.10.2023 08:43
    Reply to  Lolwart

    “bet saprotu arī Valvi”

    Stokholmas sindroms?

    Last edited 6 months ago by digitalk
    Guntars K
    15.10.2023 12:26

    Tukša runa. CS beidzās ar Source versiju, jo tajā tika uzlabots viss iespējamais uz to laiku. GO ir pārvērtēta nepamatoti, jo uzlabots netika absolūti nekas. Izveidota līdzīga spēle ar citu “multiplikāciju”. Tikai izveidoti skini – vienīgais lielais devu panākums kā iešņaukt piķi no bezsmadzeņiem. CS2 neesmu spēlējis, bet ja ir patiesība, ka tas pats GO vien ir, tad skaidrs.

    Arcca
    05.12.2023 10:23
    Reply to  Guntars K

    Pēc pirmajiem diviem vārdiem savā komentārā varēji arī apstāties.

    Agris
    23.10.2023 17:49

    Esmu bēdīgs ka nav turpināts ābol supports. Nopirku CS Go, lai dažas reizes gadā pašaudītos. Vairs nekā! :D

    Reklāma