Web Analytics
More
    Reklāma

    Ukrainas uzņēmums “Nova Post” atver klientu centru Latvijā un piedāvā kurjeru izsaukt ar aplikāciju

    Jaunākie raksti

    Latvija ir kļuvusi par trešo Baltijas valsti un astoto Eiropas valsti, kurā durvis vaļā vēris ukraiņu loģistikas uzņēmuma Nova Post klientu centrs.

    “Jau 22 gadus Nova Post ir bijis uzticams atbalsts ukraiņiem, lai kur viņi atrastos, – jo īpaši kara laikā. Pagājušajā nedēļā mēs piedzīvojām lielu traģēdiju – Krievijas raķetes triecienā Nova Post šķirošanas centram Harkivā gāja bojā seši mūsu darbinieki. Taču mums ir jāturpina strādāt, jo miljoniem cilvēku gan Ukrainā, gan ārvalstīs ir atkarīgi no mūsu darba. Šodien atklājam Nova Post klientu centru Latvijā, lai apvienotu tos, kurus šķīris karš un robežas, lai viņi viegli un ātri varētu nosūtīt daļu sava siltuma, rūpju un atbalsta Ukrainai,” stāsta Oleksandrs Lisovecs (Oleksandr Lysovets) Nova Post vadītājs Eiropā.

    Reklāma

    Pirmā Nova Post nodaļa būs atvērta katru dienu Tērbatas ielā 30, Centra rajonā, Rīgā, LV-1011. Tajā varēs nosūtīt un saņemt dokumentus, pakas un kravas, kuru svars ir līdz 100 kg.

    “Neraugoties uz notiekošo Krievijas agresiju pilnā apmērā, Ukrainas bizness izrāda lielu pielāgošanās spēju, izturību un nelokāmību, ko pierāda arī uzņēmuma Nova Post darbs. Esmu pārliecināts, ka Nova Post speciālistu profesionālais sniegums veicinās abpusēji izdevīgu sadarbību veidošanu starp Ukrainas un Latvijas uzņēmumiem, un uzņēmuma darbība Latvijā palīdzēs izveidot ātrus un ērtus loģistikas sakarus starp Latviju un Ukrainu. Nova Post darbības paplašināšana Eiropas valstīs ir pierādījusi Ukrainas biznesa konkurētspēju, sniedzot kvalitatīvus pakalpojumus starptautisko standartu līmenī. Tādēļ aicinu Latvijas uzņēmējus atbalstīt šos centienus ar partnerību un auglīgu sadarbību,” atklāšanas ceremonijā pauda vēstnieks Anatolijs Kucevols (Anatolii Kutselov).

    Klientiem pieejama arī Nova Post kurjerpasta piegāde uz jebkuru vietu visā Latvijā: Nova Post kurjeri piegādā un izņem sūtījumus Rīgas robežās, savukārt par piegāžu partneri visā Latvijā Nova Post ir kļuvis uzņēmums Venipak, kas palīdz piegādāt sūtījumus uz jebkuru vietu valstī (uz adresi, paku skapīti vai izņemšanas punktu), kā arī paņemt pakas no klienta adreses, lai tās nogādātu saņēmējam Ukrainā.

    Ar kurjeru var sazināties, gan izmantojot vietni NovaPost.com, gan mobilo aplikāciju Nova Post (lietotne ir lejuplādējāma Google Play un AppStore). Kurjera pakalpojumi klientam izmaksā papildu 4,00 eur sūtījumiem līdz 30 kg vai papildu 10 eur par katriem 100 kg.

    Ar mobilās lietotnes Nova Post palīdzību klienti var izveidot piegādes rēķinu un apmaksāt piegādi, izsaukt kurjeru, atrast sev tuvāko filiāli, sekot līdzi paciņas atrašanās vietai tiešsaistē. Mobilā lietotne Nova Post ir pieejama arī latviski.

    “Ikviens var izsaukt Nova Post kurjeru uz savu adresi, mājām vai biroju, izmantojot interneta vietni vai mobilo lietotni. Kurjers ieradīsies un paņems jūsu sūtījumu, kur tas jums ir ērti. Galvenais, lai tas jau būtu iepakots,” stāsta Svitlana Knižka (Svitlana Knyzhka), Nova Post izpilddirektore Baltijas valstīs.

    Nova Post jau ir atvēruis 68 klientu centrus vairākās Eiropas valstīs, tostarp Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā, Rumānijā, Vācijā, Slovākijā, Moldovā un Igaunijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma