Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskais Volvo EX30 tiks ražots Eiropā, ražotājs redz lielu pieprasījumu

    Jaunākie raksti

    Volvo mazākais elektriskais modelis EX30 no 2025. gada tiks ražots arī Volvo rūpnīcā Gentas pilsētā Beļģijā, informē kompānijas pārstāvji. Mašīnas ražošana jau sākusies Volvo rūpnīcā Ķīnā, bet lēmums ražot EX30 arī Eiropā pieņemts pēc tam, kad Volvo redzējis lielu klientu interesi un pieprasījumu pēc šī jaunā modeļa.

    Gentas rūpnīcā Volvo jau ražo divus citus elektriskos modeļus, proti, XC40 un C40, bet EX30 tur tiks ražots vietējam Eiropas tirgum. Vajadzības gadījumā mašīnas no Eiropas tiks eksportētas arī uz citiem reģioniem. Volvo neslēpj, ka savas mašīnas vēlas ražot tuvāk vietām, kur auto tiek pārdoti. Tas, protams, saistīts ar dažādiem ražotāja ilgtspējas mērķiem.

    Volvo EX30 tiek pozicionēts kā plašākām masām pieejams elektriskais modelis no šī modeļa, Volvo vienlaikus cenšoties piesaistīt gados jaunākus klientus. Nav noslēpums, ka Volvo klienti pamatā ir cilvēki pusmūža gados un to apzinās arī Volvo vadības pārstāvji, uzņēmumam cenšoties radīt piedāvājumu arī gados jaunākiem cilvēkiem. Kā zināms, Volvo no 2030. gada plāno tirgot tikai elektroauto.

    Plašāka tehniskā informācija par auto lasāma šeit, savukārt ar cenu lapu un komplektācijas iespējām tieši Latvijai var iepazīties šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Drindālz
    27.10.2023 22:00

    Kur to “interesi” sagramstija?
    No twiteristiem-hipsteriem?

    Reklāma