Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” ieguldīs 3,16 miljardus dolāru Austrālijā, lai tur palielinātu mākoņskaitļošanas jaudu

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju milzis “Microsoft” nedēļas sākumā paziņoja, ka nākamo divu gadu laikā plāno veikt iespaidīgas investīcijas Austrālijā ar mērķi šajā valstī palielināt mākoņskaitļošanas jaudu, izaugsmi mākslīgā intelekta jomā, kā arī apmācīt jaunos IT speciālistus. Uzņēmums šim projektam plāno novirzīt 3,16 miljardus ASV dolāru.

    Tā ietvaros uzņēmums apņēmies palielināt Austrālijā esošo datu centru skaitu no 20 līdz 29, kā rezultātā mākoņskaitļošanas jauda valstī pieaugtu par vairāk nekā 250%. Tāpat kompānija šajā valstī vēlas izveidot datu centru akadēmiju, kur apmācītu jaunos tehniķus, IT speciālistus. Apmācību iespēju kopumā paredzēts nodrošināt 300 000 austrāliešiem, lai tie “gūtu panākumus digitālās ekonomikas profesijās”.

    Reklāma

    “Microsoft” arī atklājis, ka šīs 3,16 miljardus dolāru lielās investīcijas ir uzņēmuma lielākais ieguldījums Austrālijā savas pastāvēšanas 40 gadu laikā. “Microsoft” prezidents Breds Smits izteicies, ka uzņēmums ir apņēmies veicināt Austrālijas izaugsmi un labklājību mākslīgā intelekta laikmetā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma