Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony patentē PlayStation 5 kontrolieri, kurā varēs uzlādēt bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Vairāk nekā gadu pēc patenta iesniegšanas, Sony saņēmis apstiprinājumu par tā reģistrāciju, un zināms, ka uzņēmums strādā pie speciāla PlayStation 5 kontroliera, kurā varēs glabāt un uzlādēt bezvadu austiņas.

    Īpašā spēļu konsoles pults kalpos kā divi vienā ierīce, ļaujot samazināt saistīto ierīču skaitu. Proti, kontrolieris kalpotu gan kā uzglabāšanas vieta, gan uzlādes kārbiņa. Līdz ar to austiņām nav nepieciešama atsevišķa uzlādes kārbiņa. Tāpat no lietotāju viedokļa būtu vieglāk pārvaldīt savu ierīču klāstu.

    Reklāma

    Šāds risinājums arī spēs nodrošināt ļoti zemu skaņas aizturi, kāda mēdz būt bezvadu austiņām, līdz ar to vēl vairāk uzlabojot lietotāju pieredzi. Tāpat tiktu vienkāršota un uzlabota mikrofona un skaļruņu savienojamība ar kontrolieri. Kā arī ieguvums būtu tas, ka lietotājam samazinātos pazaudējamo ierīču skaits.

    Pagaidām gan nav zināms konkrēts jaunās pults dizains, tomēr tiek runāts par diviem variantiem. Vienā katra austiņa atrastos labajā un kreisajā rokturī, bet otrā tās atrastos aiz skārienjutīgā paneļa, kas atrodas kontroliera vidū. Šobrīd nav zināms, kad jaunā PS5 pults iznāks, tomēr tas varētu notikt vēl šajā gadā, jo salīdzinoši nesen tika izziņotas speciālās Pulse Explore bezvadu austiņas.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma