Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp testē iespēju nosūtīt vienreiz noklausāmas balss ziņas

    Jaunākie raksti

    Pirms diviem gadiem saziņas serviss WhatsApp izveidoja iespēju nosūtīt vienreiz apskatāmu bildi. Līdzīgs risinājums šobrīd tiek testēts arī iemīļotajām balss ziņām.

    Labi, par balss ziņu popularitāti un patiku var diskutēt daudz, jo tās visdrīzāk vai nu patīk, vai tieši pretēji ļoti riebjas. Tomēr kopējie lietotāju paradumi pēdējos gados liecina, ka balss ieraksti tiek izmantoti krietni vairāk nekā iepriekš. Līdz ar to WhatsApp izdomājis papildināt savu funkcionalitātes klāstu ar vienreiz noklausāmu balss ierakstu.

    Reklāma

    Šī funkcionalitāte darbosies identiski kā vienreiz nosūtāmajam foto. Veicot balss ierakstu, pirms tā nosūtīšanas sarakstē varēs izvēlēties režīmu, ka to iespējams noklausīties vienu reizi. Balss ierakstu arī nevarēs klausīties uz riņķi, kamēr tas skan. Tātad tiešām tikai vienu reizi. Arī ja saņēmējs nejauši aizvērs saraksti vai lietotni, kamēr skan šī ziņa, to vairs nebūs iespējams noklausīties.

    Vienreizējo balss ierakstu nosūtīšanai var būt nav tik liela nozīmē kā dažādiem privātiem un svarīgiem foto, bet tā var kalpot par iespēju, kā nepiedrazot saraksti ar daudziem ierakstiem, kurus tāpat noklausīsies vienu reizi. Kā arī tā ļauj nosūtīt svarīgu un privātu informāciju, neuztraucoties par tās nodošanu tālāk. Pagaidām jaunā funkcionalitāte ir pieejama Android un iOS platformu testētājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Trimbdadūrs
    21.10.2023 19:31

    Nākošais būs vienreiz noskatāma Mission Impossible sērija?
    Ak šīs inovācijas…

    Krotow
    23.10.2023 17:56

    Varu iedomāties kam galvenokārt šo ziņu veidu lietos :D

    Reklāma