Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple tagad spēs atjaunināt programmatūru vēl neatpakotiem iPhone viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Bieži vien, iegādājoties jaunu iPhone viedtālruni ilgāku laiku pēc oficiālās izlaišanas, pirmais sistēmas solis ir atjaunot programmatūru. Iespējams, ka kādam var nepatikt šāda lietošanas pieredze, jo tā izbojā maģisko satikšanās momentu ar savu jauno iPhone. Izskatās, ka Apple būs atradis risinājumu, kā atjaunot iPhone tālruņus, kas atrodas iepakojumos.

    Jaunais risinājums ļaus Apple veikaliem visu laiku uzturēt telefonos, kas vēl nav pārdoti un atrodas iepakojumos, jaunāko operētājsistēmas versiju. Līdz ar to, kad pircējs būs iegādājies iPhone, nebūs nepieciešams laiks šai darbībai, un telefonu pēc uzstādīšanas varēs uzreiz lietot. Lai veiktu šo darbu, Apple, visticamāk, ir radījis speciālu planšeti, uz kuras būs jānovieto iPhone iepakojumi.

    Reklāma


    Tos varēs novietot vienu virs otra, lai pēc tam ierīce ieslēgtu visus viedtālruņus un veiktu programmatūras atjauninājumu. Lielākais ieguvums ir tieši iespēja šo procesu veikt, neizpakojot telefonu. Speciālā iekārta būs pieejama vienīgi Apple veikalos, bet šāds risinājums varētu pavērt iespējas nākotnes plaša patēriņa produktiem un programmatūras uzlabojumiem.

    Vienīgais ierobežojums varētu būt tiem pircējiem, kas kādu iemeslu dēļ tomēr vēlas izvairīties no konkrētas programmatūras versijas. Piemēram, tajā ir radusies kāda kļūdu, kuru Apple salabos vēl pēc laika ar nākamo atjauninājumu.

    Vai jūs, iegādājoties jaunu viedtālruni, traucē nepieciešamība veikt sistēmas atjaunināšanu pašā sākumā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    17.10.2023 10:26

    Mani netrauce, ja nav piemeram perkot nav pedeja versija. Nu ja loti velies, tad nu ok, to var izdarit ari velak. IOS vide ir pedeja versija vai nav, loti daudz nenosaka, vienigi ja ir lielais leeciens starp IOS. Piemeram ka no iOS 6 uz iOS 7.

    Skābene
    17.10.2023 11:09

    Ja to spēs Apple, varu iedomāties ko spēs izdarīt specdienesti ar izslēgtiem telefoniem! :D

    Hdhxh
    18.10.2023 16:10
    Reply to  Skābene

    Vispār andrītim arī ir bluetooth un ir vēl viena programiņa, kuras funkciju apšaubu.

    grh
    17.10.2023 11:30

    Nosacīti traucē. Tā kā migrēju visu saturu no vecā Iphone ar jaunāko iOS uz jauno Iphone ar ne tik jauno iOS, tad jaunais telefons bļauj, ka nevar veikt migrāciju, jo jāapdeito telefons. Attiecīgi vienmēr nākas līdz pusstundai nogaidīt līdz migrācijai.

    Dzintars
    17.10.2023 13:09

    Mani traucē Apple produkcija kā tāda. Absolūti bezjēdzīgs štrunts, pa dārgo. Un vēl tā uzbāzīgā reklāma kad to štruntu sazin kādos augstumos ceļ. Bet nu labi, tas tā, priekš lohiem, kam naudu nav kur likt, bet telefonu vajag nevis darbam bet vienkārši ko paspēlēties…
    Hau, esmu runājis! :D

    Kursors.lv
    17.10.2023 13:16
    Reply to  Dzintars

    Jā, piekrītu. Nav labāku gadžetu par Apple gadžetiem :)

    Jānis
    17.10.2023 13:20

    Kas tad tur ir tik labs tajos sapuvušajos ābolos?

    Biteme
    17.10.2023 14:23
    Reply to  Jānis

    Kas tos var neēst, ja neiet iekšā)

    Slais
    17.10.2023 22:35
    Reply to  Dzintars

    Jā nu tā tas diemžēl laikam ir, tie naudīgākie vienmēr vislielākie lohi, iedomājies cik NElohīgs ir “zemtiltabomārs”, tik nevar saprast ko man Tev novēlēt, būt NEloham, vai loham?😃🧠

    Usinss
    18.10.2023 13:05

    Pēc idejas, nekāda raķešu zinātne. iPhone ieslēdzas, kad tiek lādēts. Gan jau būs speciāls lādētājs, kurš dos spec impulsu, kur bootloader palaidīsies kādā safe režīmā un automātiski vilks lejā jaunāko versiju. Tik man jautājums, kā būs ar pārkaršanu, jo iepakojums ir hermētiski noslēgts. Diez vai atjauninājums neslogos telefona SoC. Bet ideja apsveicama, ja pēc izlaišanas tirgū ir major fail (kas apple pēdējā laiķa ir bieži), tad vēl nepārdotos telefonus uzreiz atjaunina un cilvēkam netiek sabojāts 1. iespaids. Gribās redzēt, kā tas ntiks dabā.

    Biteme
    18.10.2023 13:21
    Reply to  Usinss

    Mūsdienu trubām ar ātro flashu tas apdeits notiek ātri, aizture varētu būt tikai lielās versijas nomaiņas gadījumā, bet darīt to kastē nav īsti pareizi – es pērku trubu ar stabilu OS versiju un nākamo likšu tikai tad, kad tā būs stabila nevis tiklīdz to izlaiž (un telefons vēl veikala noliktavā). Zināms tak par jaunceptos versiju radītajiem kreņķiem abās nometnēs. Ejiet ellē ar savu vēlmi uzspiest man jaunāko OS cepienu.

    Reklāma