Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” savos viedajos gredzenos drīzumā pievienos trīs jaunas funkcijas stresa pārvaldībai

    Jaunākie raksti

    Viedo gredzenu ražotājs “Oura” ik pa laikam papildina savu funkciju klāstu ar jaunām un drīzumā piedāvās papildus iespējas efektīvākai stresa pārvaldībai, tā cēloņu izprašanai un mazināšanai.

    Uzņēmums informē, ka jaunās funkcijas pie “Oura” gredzenu valkātājiem nonāks pakāpeniski. Taču pirmā no tām – “Daytime Stress” – pieejama jau no 10. oktobra. Šī funkcija nosaka lietotāja stresa izraisītājus, pastāvīgi pārbaudot tādus rādītājus kā sirdsdarbības ātrums, sirdsritma svārstības, ķermeņa temperatūra. Ierīce reģistrē šīs izmaiņas ik pa 15 minūtēm, un lietotājs tām var sekot līdzi “Oura” mobilajā lietotnē. Tāpat lietotne diagrammas veidā informē, kurā diennakts laikā lietotājs ir visvairāk noguris un kad – atslābinājies. Tiesa, lai izmantotu šo funkciju, lietotājam jābūt “Oura” abonementam.

    Reklāma

    Nākamā funkcija, kas iznāks nedaudz vēlāk, ir “Reflections”. Tas ir uz mākslīgā intelekta tehnoloģijas balstīts žurnāls, kur lietotājam audio formātā jāatbild uz dažādiem jautājumiem. Balstoties uz sniegtajām atbildēm, lietotne noteiks galvenos stresa izraisītājus un ieteiks efektīvākos veidus tā mazināšanai. “Oura” apgalvo, ka šis ir lielisks veids, kā mazināt stresu.

    Savukārt gaidāmajā ziemā pie lietotājiem nonāks “Stress Resilience” funkcija, kas izveido novērtējumu, kurā sīki aprakstīts lietotāja noturīgums pret dažādām “fizioloģiskām” situācijām. Rīks seko līdzi ikdienas stresa slodzei, novērtē, kā lietotājs atgūstas no stresa gan dienas, gan nakts laikā. Savienots ar “Daytime Stress” funkciju, “Stress Resilience” rīks sniegs ieskatu un padomus stresa efektīvākā pārvaldībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma